ציפרלקס ומחשבות טורדניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס ומחשבות טורדניות
    יעל
    08/04/2009

שלום אני בת 39 נוטלת ציפרלקס מזה שנתיים במינון של 10 מ"ג בשל מחשבות טורדניות והפרעת חרדה. יש לציין שהמחשבות הטורדניות גורמות לי לחרדה רבה.
    הפסקתי את הציפרלקס בשל רצון להכנס להריון אך בשל תחושת חרדה קשה התחלתי שנית . כיום, הציפרלקס במינון הנוכחי אינו עוזר לי. נאמר לי על ידי רופא אחד לעלות את המינון ל- 20 מ"ג ולהמשיך לקחת גם בעת ההריון. רופא אחר אמר לי לעבור לפרוזק שהינה תרופה בטוחה יותר בזמן ההריון ואף יעילה יותר במקרים כאלה. כעת אני מאד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. האם להגדיל את המינון של הציפרלקס או לעבור לפרוזק? (הבנתי שהפרוזק עלולה לעלות את החרדה)
    אודה על תשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס ומחשבות טורדניות

הוספת תגובה

• ציפרלקס ומחשבות טורדניות

10/04/2009

ליעל שלום
    בזמן הריון יש להתאים את המינון של תרופות. הרבה פעמים צריך להגדיל את המינון. ההבדל בין פרוזאק לצ'פרלקס מבחינת אפקט שלילי אפשרי על העובר הינו מאוד קטן. את יכולה להתייעץ עם מומחה לשימוש בתרופות בזמן הריון בבית החולים הדסה עין כרם בי-ם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו