דיכאון מקווה שזמני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון מקווה שזמני
    אלמונית
    18/04/2009

אני בת 30 ולפני חודש גילתי שיש לי שיער מיותר על הפנים , כל הפנים של התמלאו בפלומה ובמקומות מסויימים השיער יותר ככה ונראה לעיין - חזרתי מייד לקחת גלולות ואמרו לי שיכול לקחת 3 חודשים עד שהמצב ישתפר אבל בנתיים אני ממש בדיכאון ולא בא אפילו ללכת לעבודה אני בוכה בבית וכל שניה מסתכלת במראה ונראה לי שהמצב מחמיר, אין לי חשק לכלום וכל פעם שמישהו מדבר איתי (בעבודה למשל) אני ישר נלחצת שהוא נמצא קרוב מידי אלי ויראה את הבעיה ... אני כל הזמן מסתכלת על פנים של בחורות אחרות וכולן נראות לי חלקות ויפות . הביטחון שלי ירד בצורה מטטורפת - בקיצור לא יודעת מה לעשות , קראתי על הסרת שיער וכו' בכל האתרים באינטרנט אבל רק מהמחשבה שאני אצטרך להתחיל עם כל הבלאגן הזה עוד יתר מדכאת אותי... אני כמובן לא ישנה טוב וגם כשאני ישנה אני קמה עייפה ואני מרגישה שהבעיה שלי מטרידה אותי אפילו בחלומות, אני ישנה עם זה קמה עם זה והולכת לעבודה עם אני לא מצליחה להפסיק לחשוב על זה . החיצוניות תמיד הייתה חשובה לי במיוחד הפנים.....
    מה לעשות איך אפשר להתגבר על זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון מקווה שזמני

הוספת תגובה

• דיכאון

ד''ר אירנה נתנאל
    19/04/2009

שלום לך,

אני מאוד ממליצה לך על התיעצות פסיכיאטרית. יתכן והטיפול התרופתי משולב עם שיחות יכול מאוד לעזור לך.

תרגישי טוב,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

m
    20/04/2009

העיקר שאת חמודה ויש לך נפש טובה זה הכי חשוב..זו בעיה שולית מאמי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון ממוקד

may
    25/04/2009

נכון שאני לא אשת מקצוע, אבל רציתי בכל זאת לומר לך שנדמה לי שבגלל שיש סיבה ספציפית לתחושות הדיכאון שלך וזהו עניין שיכול לעבור, כך גם הדיכאון שלך יחלוף עוד לפני שתשימי לב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו