לפרופ' גרינהאוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפרופ' גרינהאוס
    שאול
    13/08/2007

אני רוצה להתייעץ איתך
    כל הזמן יש הרגשה שיש לי גוף מעוות , אני מרגיש כאילו שהגב שלי כפוף, (עלי לציין שהיתה לי
    עקמת וגם היום לי מעט עקמת), שאני זורק רגליים , מה התופעה הזאת האם זה
    b/d/d/- או הפרעה אחרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרופ' גרינהאוס

הוספת תגובה

• עקמת או BDD?

ד''ר אירנה נתנאל
    13/08/2007

לגילה שלום,

פרופסור גרינהאוס לא נמצא כרגע בארץ ולכן ארשה לעצמי לענות על שאלתך בתור מומחית ל BDD.

כדי לאבחן ממה את סובלת צריך קודם כל לראות איך את נראית. האם קיים פגם בגופך שנראה לעין או שתחושתך נובעת מהתחושה שלך של עצמך. עקרונית BDD מוגדר כהתמקדות יתר בפגם בגוף שנתפס כמעוות ללא הוכחה עובדתית במציאות.

תודה על פנייתך לפורום
    אשמח לענות על שאלות נוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• BDD

ד''ר אירנה נתנאל
    14/08/2007

לגלית שלום,

בהמשך לשאלתך לגבי BDD. אם מבחינה חיצונית אין שום פגם שנראה לעין ואם היית שואלת כל אדם שהיית פוגשת ברחוב והיו אומרים לך שהגב והרגליים בסדר - נראה שהעקמת היא בתפיסה העצמית שלך, בהרגשה שלך ולא מוחשית או עובדתית. ובכל זאת חסר מידע נוסף על התנהגותך בהקשר להרגשתך: האם את נוקטת בפעולות כדי להסתיר את "הפגמים"?האם את נוקטת בהליכה / עמידה בזוויות מסוימות על מנת שהסובבים לא יבחנו בפגם? אם כן, כנרא שאת סובלת מ BDD.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו