מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום ..יש לי שאלה..מיטל13/08/2007
אני בת 21 ואבא שלי בן 50, לפני כ 5 שנים הוא עבר אירוע מוחי שבעקבותיו הגיעו כמובן סיבוכים בריאותיים אך יותר חמורות צצו בעיות נפשיות..
המחלה גרמה לשינויים במצב הרוח, רגישות מוגברת לחץ ופחד מהמחלה..
כעת לאחר ששנה לא סבל מפחד וכו' הוא נכנס שוב פעם למצב הזה..בעבר היה מטופל ע"י פסיכולוגית, אך כעת נראה כאילו הדבר מתגלגל לכדור שלג שלא ייגמר לעולם...
יש לציין שהוא עובד משרה מלאה ושבעצם קרתה איזושהיא תקלה בעבודה ומאז הוא במצב הזה..
הוא ממה שהבנתי סובל מלחץ בעבודה מצד אחד וחושש שיקרה לו משהו כמו בעבר ומצד שני הוא מפחד לעזוב את העבודה...
השאלה שלי היא איך אנחנו המשפחה צריכים להתמודד או לדבר איתו (ותאמינו שניסינו הכול ולעולם לא אמרנו נואש..)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה לאבא
ד''ר אירנה נתנאל14/08/2007מיטל שלום,
נראה שלאביך יש סיבות לפחד:
א. הוא כבר עבר פעם אחד אירוע מוחי. לאנשים שעברו אירועים מסוג זה יש נטייה לפחד שזה יקרה שוב.
ב. יש לו לחץ מתמיד בעבודה שזה לבד יכול להביא לאירוע מוחי.
יחד עם זאת נראה שיש לו משפחה שתומכת ומנסה לעזור. חשוב שהבית והמשפחה ישמשו עבורו מקום רגוע, כמה שפחות לחצים, נסו לפנק אותו או לברר מה יכול לעשות לו הרגשה טובה, חופשה משפחתית, פעילות גופנית מתונה, פינוק כלשהו וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
גילי.15/08/2007שלום מיטל יקרה....
יש לי כמה שאלות אלייך:
1. האם זה מגיע למצבים שאת ממש סובלת או שאת משתפת איתו פעולה?
2.מה עם משפחה יותר מורחבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליהודית...
רעות20/08/2007לשאלתך...
המשפחה בגדול מאוד סובלת מהמצב כלומר כולנו שותפים איתו למצב הקיים וכולנו תומכים מעודדים ומנסים תמיד להראות את המצב כמצב שיחלוף ושיהיה בהמשך טוב יותר...
כולנו מודעים למצב הזה כי זהו סיפור שחזר על עצמו בגלל המחלה הארורה הזו...
אך שוב פעם לא היה רגע שהראנו או בכלל חשבנו על הרמת ידיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)