תודה רבה על התגובה דר' אלונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רבה על התגובה דר' אלונה
    שירי
    25/04/2009

אני בהחלט אאמץ את כל הטיפים שרשמת לי , ואסייע בכך לחברי.

הסיבה שאני פונה ולא הוא משום שהוא כבר מתוסכל ומיואש מהכל , הוא מרגיש שכל מה שהוא ניסה פשוט לא הולך , והוא לא מקבל את מה שדרוש לו באמת.

בימים האחרונים כמעט ואי אפשר לדבר איתו כי הוא כועס על כל דבר ולא מוכן להקשיב , הוא פשוט מתרחק , וכל הרגש שהיה בו נעלם , הוא מאוד פוגע ביחס שלו לדבריי.

הוא לא מוכן בשום מצב לחזור ליטול את הרסיטל , מה שבאמת הצליח לאזן אותו ברגש, בעשיה בדיבור , בהקשבה , אך גרם לו להיות אדיש להכל ולעבור לילות ללא שינה.

הפסיכולוג לא ממש מבין את מה שעובר עליו , וחושב שהתרופה הזאת היא הפיתרון אך לא מנסה להקשיב ולראות את המצוקה שהוא חש.

לא פשוט בכלל , זה כרוך בהמון כאב ומשברים , אך אני מקווה שיום אחד הכל ישתנה ויהיה טוב יותר מבחינת כל דבר שיצא ממנו.

אני מודה לך מקרב לב על היחס והעזרה , נקווה שזה יעזור ולו במעט.

רב תודות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה דר' אלונה

ד''ר אלונה גוברמן
    26/04/2009

שלום תאיר. אני גם מקווה שזה יעזור לך ולחבר שלך . בהצלחה.
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רב תודות לך על כל העזרה

שירי
    27/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו