מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות קשותרפי10/05/2009
אני בחור צעיר שסובל מאי ספיקת לב קשה ליפני כשנה עברתי השתלת קוצב לב דיפיברילטור מאז החיים שלי בירידה אני כל הזמן פוחד שיקרה לי משהו קיבלתי בעבר שוקים חשמליים מהקוצב זה הדבר הכי מפחיד שעברתי בחיים שלי בזמן האחרון אני לא יכול לתפקד אני לא ישן בלילה מחשש שיקרה לי משהו גם כדורי שינה כבר לא עוזרים לי אני כל הזמן בודק דופק לראות שהכל בסדר זה לא הגיוני אני כבר לא מתפקש כמו שצריך אני מקבל קוצר נשימה גם בגלל הלב וגם מהפחדים בבקשה עיזרו לי כי אני על סף תהום ואני יודע שאני מסוגל לעשות משהו שאני לא יוכל להיצטער על זה בבקשה עיזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות קשות
ד''ר אלונה גוברמן10/05/2009ערב טוב רפי. צר לי שאתה סובל .כדי להבין מה הטיפול הנכון עבורך חשוב לעשות אבחנה מעמיקה, מקצועית ומדייקת תוך הכרות איתך. אני מאוד ממליצה לך על התייעצות פסיכיאטרית.
כפי שאתה מתאר החרדות התגברו בעקבות בעיות גופניות והחשש שיקרה לך משהו . המצב מראה, שבעצם אין לך כלים להתמודדות עצמית עם התקפי החרדה הנוכחים והעתידיים שיכולים להתעורר כתוצאה מטריגרים .אני מציעה לך ללמוד מיומנויות של התמודדות עצמית עם חרדות.
תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) וטיפול תרופתי משולב מאוד יעילים בהתמודדות עם מצבי דיכאון, חרדות .CBT- הינו טיפול קצר וממוקד שבמהלכו לומדים מיומנויות התמודדות בהווה וגם לטווח הארוך.
תרגיש טוב,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות קשות
רפי13/05/2009לאן אני יכול לפנות אני כבר לא ישן אני בסוף ישים לזה סוף כבר אין לי כוח יותר אני עייף ואני בסוף יעשה משהו שאין דרך חזרה עיזרי לי בבקשה אני מתחנן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות קשות
ד''ר אלונה גוברמן14/05/2009לרפי שלום.כדי לעזור לך חשוב לעשות אבחנה מעמיקה, מקצועית ומדייקת.
אני מאוד ממליצה לך על התייעצות פסיכיאטרית. אתה יכול לפנות לתחנה או למרפאה לבריאות הנפש, רופא פסיכיאטר בקופת חולים או לקליניקה פרטית.
לא להתיאש !!
תרגיש טוב,
אשמח לענות על שאלות נוספות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)