מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית דיכאוןmimi11/05/2009
לפני חמש שנים קיבלתי את התקפיי החרדה הראשונים שלי.
טופלתי קוגנטיבית בשיחות ובויפאקס 150 ליום והכל היה טוב ויפה.
עשיתי הפסקה של שנה עם הכדורים למורת רוחם של מטפליי והייתה לי שנה נפלאה שסופה לפני שמונה חודשים בדיכאון עמוד וחרדה קשה.
חזרתי לטיפול התרופתי של הויפאקס 150 והחיים חזרו למסלולם הנפלא.
כל התקופה הזאת אני בטיפול פסיכולוגי אבל מטפלת מופלאה.
אתמול קיבלתי התקף חרדה מאוד מאוד קשה ששיתק אותי וגרם לי לפחד נוראי שהביא איתו את כל תסמיני הדיכאון. הידיים שורפות, הבטן בוערת, אני לא מסוגלת לבלוע ואני רק רוצה או לישון או לברוח מהבית החוצה.
האם זו יכולה להיות סתם אפיזודה חולפת? האם העלאת המינון יכולה במקרים כאלה להפסיק את הדיכאון והלחזיר אותי למסלול?
אני כמובן רוצה את התשובות לבינתיים, אני אלך כמובן גם לרופא ולפסיכולוגית.
זאת עזרה ראשונה מבחינתי.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית דיכאון
ד''ר אלונה גוברמן12/05/2009ערב טוב מימי.
האם את עוברת או עברת לאחרונה תקופה מתוחה, לחוצה, מרגשת? קשה לומר האם זה אפיזודה חולפת או לא. .אני מציעה לך לבדוק עם הפסיכיאטר טיפול אנטי דיכאוני ואנטי חרדתי (יכול להיות שצריך להעלות מינון של הויפאקס.
בנוסף, תמשיכי טיפול פסיכולוגי - טיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT) שבמהלכו תלמדי כלים להתמודדות יעילה עם מתחים, לחצים, חרדות.
תרגישי טוב,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה גדולה
mimi13/05/2009אכן תקופה לא קלה.
קיבלתי את עצתך ואגש לפסיכאטר.
תודה על הסבלנות, על התגובה המופרטת והאמפטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה גדולה
ד''ר אלונה גוברמן13/05/2009למימי שלום. תודה לך שפנית לפורום.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
תרגישי טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)