הפסקת סימבלטה ,בגלל נסיבות- דחוף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת סימבלטה ,בגלל נסיבות- דחוף!!
    linbeach
    12/05/2009

יש לי תור לרופא רק עוד שבוע ואין לי עם מי להתייעץ כעת,

אני נוטל סימבלטה התחלתי בהדרגה עד שהגעתי ל-120 מ"ג , כעת איבדתי את הכדורים שהיו צריכים להחזיק עד המרשם הבא עוד שחצי בערך, ויש לי תןר רק עוד שבוע וחצי ואין לי עם מ לדבר או לקבל מרשם ,כי בבית מרקחת קופ"ח טוענים שאסור להם להביא מעל המינון הקבוע ואם איבדתי בעיה שלי.

הבעיה להפסקתי בפתאומיות בגלל שאיבדתי לפני יומיים ומאתמול אני מרגיש כאב ראש/שחרחורות קיצוניות משהו מטורף, חולשה, ישנוניות , קיצר תחושות לא נעימות בכלל! וזה כנראה מהפסת הסימבלטה.

מה לעשות???
    בנתיים אני תקוע בבית אבל היום הסימפטומים החמירו!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפסקת סימבלטה ,בגלל נסיבות- דחוף!!

ד''ר אלונה גוברמן
    12/05/2009

ערב טוב לך. התופעות שאתה מרגיש הן בגלל שהפסקת באופן מיידי את התרופות . תפנה בדחיפות לפסיכיאטר המטפל או לרופא משפחה. גם אתה יכול לפנות לתחנה לבריאות הנפש או לחדר מיון של בית חולים כללי או פסיכיאטרי.
    תרגיש טוב,
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה עם בית מרקחת מה עושים??

linbeach
    13/05/2009

הפסיכיאטר לא בארץ כעת והתור עוד שבוע וחצי ,
    ורופא משפחה אומר שהוא לא רוצה לקחת אחרית וגם עם הוא ירשום יש בעיה בבית מרקחת הם אומרים שאסור להם להנפיק תרופות יותר ממה שרשום כלומר רשום 60 כדורי סימבלטה 60 מ"ג לחודש ואם איבדתי בעיה שלי , למי ניתן לפנות עוד?
    למי אני פונה במיון ,מה יתנולי שם סימבלטה לשבוע וחצי??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו