רמוטיב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמוטיב
    אילן
    12/05/2009

אני בi 36 התחלתי לקחת רמוטיב לפני חודשיים נגד דיכאון אומנם אני מרגיש שיוני אבל לא מאוד משמעותי
    אני לוקח 2 כדורים פעם ביום אבל לא תמיד בזמן קבוע האים זה משנה אים זה כדור אחד פעמיים ביום או 2 כדורים פעם ביום כי שניסיתי 2כדור אחד פעמיים
    ביום לפעמים שכחתי לקחת את השני האים זה משפיע על אפקטיביות הטיפול כנל לגבי האים חייב לקחת את הכדורים עים אוכל או שזה לא חשוב כל כך להצלחת הטיפול
    אודה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמוטיב

הוספת תגובה

• רמוטיב

ד''ר אלונה גוברמן
    12/05/2009

לאילן ערב טוב. הקפדה על נטילה מדוייקת ומסודרת של טיפול תרופתי הינה בעלת השפעה מכרעת על יעילות הטיפול וייתכן מאד שנטילה לא מסודרת כפי שתיארת גורמת להשפעה חלקית בלבד.

יש ליטול את התרופה פעמיים ליום בזמנים קבועים. מאחר וזמן מחצית החיים של רמוטיב קצר יחסית ,חשוב ליטול את התרופה פעמיים ליום באופן קבוע ,מאחר ונטילה פעם ליום גורמת לירידה ניכרת במינון הטיפולי בדם.
    את התרופה יש ליטול לאחר ארוחה.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו