מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דכאון אבלותdib00113/05/2009
דודה שלי נפטרה מסרטן ריאות חודשיים אחרי האבחון.
זה היה באוקטובר -לא היה לנו מספיק זמן להשלים עם הגזרה.
כולנו לקחנו את זה קשה ,אני ילדתי באוגוסט-זאת היתה מכה בשבילנו.
אבל אחותה של דודה שלי שהיתה כל עולמה ,לקחה את זה הכי קשה .
עד היום היא בדכאון ולא מעונינת לצאת ממנו. היא הולכת רק לעבודה
והביתה -לא מבקרת אף אחד ,בוכה כשמדברים איתה ,מתחצפת ותוקפת .
נ.ב-לא מעונינת בעזרה נפשית -אומרת שטוב לה ככה ,מתאים לה הדיכאון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דכאון אבלות
ד''ר אלונה גוברמן13/05/2009אחיינית שלום,
התמודדות עם מוות של קרוב משפחה מעורר בנו את הפחדים הכי בסיסיים (פחד ממוות, פחד ממחלות, מכאב, פחת להיות נסעד על ידי הסובבים וכו') במהלך חיי ההיום יום שלנו אנחנו לא חושבים על כך למרות שהפחדים קיימים ומעסיקים אותנו בגדול.
חשוב שתמשיכו את השגרה. חצי שנה עד שנה הינה תקופה לגיטימית לעיבוד האבל. ניתן לעזר בתרופות הרגעה כדי להקל על תקופה זו.
תמליצי לאחות של דודה לבקר אצל לרופא משפחה ,כל רופא משפחה יכול לעשות איבחון ראשוני ולתת מרשם .
אשמח לענות על שאלות נוספות,
שלא תדעו עוד צער,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)