לפרופ' גרינהאוס שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפרופ' גרינהאוס שלום
    דורית
    16/08/2007

שלום רב,
    אני בת 23 ואמי בת 55. אמי כבר למעלה מ- 30 שנה אינה יוצאת מהבית וסובלת מדיכאון וחרדה.
    אימי מטופלת אצל פסיכולוגיים ופסיכיאטריים ואיבחנו כי הינה סובלת מאגורופוביה.אציין כי במהלך כל השנים הללו הייתה מטופלת בכל התרופות הקיימות נגד דיכאון אך אף אחד מהם לא עזר לה.
    כתוצאה מהבעיות האלו היא איננה ישנה בלילות והולכת לישון כל יום בשעה 7 בבוקר וקמה ב 16:00 אחר הצהרים.
    הנני מעוניינת לדעת היכן אוכל למצוא מידע על בתי הבראה פרטיים המטפלים בבעיות של חוסר שינה בחו"ל ואם אתה מכיר בית הבראה מסויים המתמחה בבעיות כאלו. שמעתי שישנם בתי הבראה באנגליה אך אינני יודעת היכן למצוא אותם
    אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי או להפנות אותי למישהו אחר שיכול לעזור לי.
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרופ' גרינהאוס שלום

הוספת תגובה

• הודעה של: דורית

18/08/2007

לדורית שלום רב
    הבעיה שאת מציגה מורכבת מאוד. אינני מכיר מקומות לטיפול פרטי בחו"ל. אני משער שדרך השגרירות של המדינה אליה את חושבת לקחת את אמא תצליחי לקבל כתובות של בתי חולים פרטיים. כמו כן דרך האינטרנט תצליחי לאתר מקומות מסוג זה. אופציה שאת יכולה לשקול הינה שילוב של מומחים לבעיות שינה ופסיכיאטריה. התייעצות משותפת אולי תצליח לפתח גישה טיפולית לסוגיה של אמא שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו