מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפרופ' גרינהאוס שלוםדורית16/08/2007
שלום רב,
אני בת 23 ואמי בת 55. אמי כבר למעלה מ- 30 שנה אינה יוצאת מהבית וסובלת מדיכאון וחרדה.
אימי מטופלת אצל פסיכולוגיים ופסיכיאטריים ואיבחנו כי הינה סובלת מאגורופוביה.אציין כי במהלך כל השנים הללו הייתה מטופלת בכל התרופות הקיימות נגד דיכאון אך אף אחד מהם לא עזר לה.
כתוצאה מהבעיות האלו היא איננה ישנה בלילות והולכת לישון כל יום בשעה 7 בבוקר וקמה ב 16:00 אחר הצהרים.
הנני מעוניינת לדעת היכן אוכל למצוא מידע על בתי הבראה פרטיים המטפלים בבעיות של חוסר שינה בחו"ל ואם אתה מכיר בית הבראה מסויים המתמחה בבעיות כאלו. שמעתי שישנם בתי הבראה באנגליה אך אינני יודעת היכן למצוא אותם
אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי או להפנות אותי למישהו אחר שיכול לעזור לי.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: דורית
18/08/2007לדורית שלום רב
הבעיה שאת מציגה מורכבת מאוד. אינני מכיר מקומות לטיפול פרטי בחו"ל. אני משער שדרך השגרירות של המדינה אליה את חושבת לקחת את אמא תצליחי לקבל כתובות של בתי חולים פרטיים. כמו כן דרך האינטרנט תצליחי לאתר מקומות מסוג זה. אופציה שאת יכולה לשקול הינה שילוב של מומחים לבעיות שינה ופסיכיאטריה. התייעצות משותפת אולי תצליח לפתח גישה טיפולית לסוגיה של אמא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)