מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מרגיש מת מזמןשימי17/05/2009
אין לי כח להתקפות החרדה אני כבר לו יכול לסבול את זה בנוסף הרעש אשר באוזן משגע אותי אני לוקח כרגע כדורי אלפרייד אין כח לכדורים חזקים הגוף שלי כבר מת מכול המצב הזה אין מה לעשות אני כבר 3 שנים סובל בבית והמדינה רוצה רק כסף ולא לתת עזרא אלוהים למה הייתי חייל במלחמת לבנון מה רע בקריה היום אף אחד לא מכיר בך אתה כלב רחוב יותר טוב הוא עושה פיפי בלי לחשבן.אני בין 46 עם משקל של 155 קילו בדיקות מפה עד שם אך לא עוזר דבר זה נקרא טניטוס ורטיגו וזה הביא לי חרדות קשות מאוד מאוד מאוד.כתוצאה מרעש הפגזים אשר ירינו ללא הפסקה היום זה מה שקורא אתה הולך לביטוח לאומי אומר צבא אתה הולך צבא ביטוח לאומי 3 שנים ללא פרנסה עם חרדות ותסכול עמוק.מה נשאר לעשות אנשי המומחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מרגיש מת מזמן
ד''ר אלונה גוברמן18/05/2009לשימי ערב טוב. הצטערתי לשמוע כמה אתה כואב וחרד.התגובה הרגשית האופינית למצב זה היא תחושה של חוסר אונים, חוסר ישע, מתיחות, כעס, דיכאון. הצפה רגשית גורמת לחשוב שיש רק פתרון אחד כדי להפסיק את הסבל. במצבך הנוכחי אינך מאמין כי בכוחותיך לשנות את המצב ולכן אתה מרגיש חסרת אונים ותחושה שאין מוצא. מצבים בעייתיים בחיים הם חלק בלתי נפרד מהחיים ורובם ניתנים לפתרון יעיל. לכן, מצבים שגורמים לך למצוקה ניתנים לפיתרון.
אבחון מקצועי ומעמיק יכול לעזור להבין את מצבך ולמצוא את הטיפול המתאים לך. אתה יכול לפנות לתחנה או מרפאה לבריאות הנפש, קופת חולים או קליניקה פרטי.
תרגיש טוב,
לא להתיאש !!
אשמח לענות על שאלות נוספות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)