מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון ?הילה21/05/2009
שלום , קוראים לי חן ולאחרונה אני עצובה , מסתגרת הרבה בחדר - לא אוהבת לצאת מהחדר , בכיתה אני מתבודדת ולא אוהבת להימצא בחברה , אני אדישה . . .
למשל אם מדברים איתי וצוחקים איתי אני עונה "יבש" ובלי הבעה בפנים . . .
וגם כאשר אני הולכת עם חברה לעיר או לקניון אני לא מחייכת הרבה או צוחקת וירדתי ירידה משמעותית בלימודים [ = המצב נמשך למעלה מחצי שנה]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון
ד''ר אירנה נתנאל21/05/2009חן שלום,
אני מצרפת לך כתבה עם שאלון לבדיקה עצמית של דיכאון. בנוסף, אני מאוד ממליצה לך לשתף מישו בהרגשתך (הורים, קרובים, מורה, מחנכת, יועצת). לא כדאי לשמור רגשות "בפנים", כדאי לשוחח על מה שקורה לך ונסות למצוא פתרונות למצבך. אנשים קרובים יכולים לעזור לך להתמודד. אל תשארי לבד במצב זה.
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5477
תרגישי טוב,
חזקי ואמצי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב
הילה16/06/2009עשיתי את השאלון ויצא שאני בדיכאון . . .
וכשאני מדברת על זה עם חברה שלי היא אומרת לי שזה שטוית . . .
רציתי לדעת מה לעשות . .
אני חושבת על התאבדות ] =* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב
ד''ר אלונה גוברמן16/06/2009לחן שלום. חשוב שתביני שהסבל הוא זמני וחולף וניתן להתמודד איתו, ניתן להתגבר בעזרת טיפול, אנשים סובבים וכו'. האם ניסית לפנות לעזרה מקצועית? כדאי שתפנה בהקדם לעזרה מקצועית.
אני מאוד ממליצה לך לפנות בהקדם לעזרה מקצועית. תפני לפסיכיאטר בקופת חולים, תחנה לבריאות הנפש לפי מקום מגורך או באופן פרטי. חשוב קודם כול לאזן את מצבך מבחינה תרופתית (במידה ואת זקוקה) ובמקביל טיפול פסיכולוגי , כמו תרפיה קוגניטיבית התנהגותית.(CBT)- הוא שיטת טיפול המבוססת על ההנחה שדפוסי חשיבה משפיעים על ההרגשה ועל ההתנהגות. הטיפול נעשה ע"י זיהוי דפוסי החשיבה הלקויים והקניית דפוסים סתגלניים במקומם. הטיפול מתבסס הן על עקרונות מתחום הלמידה, והן על ניתוח לוגי של הטיות חשיבה
לא להתייאש !!!!!
תרגחשי טוב,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל . .
הילה23/06/2009אין מצב שאני ידבר עם מישהו זר על הרגשות שלי ויפתח אליו .
הדיכאון נמשך אצלי כבר שנה .
יש עוד פיתרונות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון
ד''ר אירנה נתנאל23/06/2009חן שלום,
ללא ספק את מאוד סובלת וזקוקה לעזרה מקצועית. אני מאוד ממליצה לך ללא דיחוי לפנות להתיעצות אצל פסיכיאטר ולהתחיל טיפול בדיכאון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש עוד משהו?
הילה25/06/2009יש עוד פיתרון חוץ מפסיכיאטר ותרופות ?
רשמתי את זה כבר בהודעה הקודמת : אין מצב שאני ידבר עם מישהו על איך שאני מרגישה [פנים מול פנים] אם יש עוד פיתרונות אני אשמח לשמוע אם לא אני יחכה שהדיכאון יעבור . . .
נ.ב ניסיתי כבר לדבר עם היועצת שלנו בבצפר והיא עזרה לי להתגבר על הדיכאון אבל לתקופה מאוד קצרה - כשבוע ואז זה שוב חזר . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון
ד''ר אירנה נתנאל25/06/2009חן, אם את לא מעוניינת בטיפול תרופתי / שיחות כדאי שתמשיכי להיות בקשר עם היועצת. את זקוקה לתמיכה ועידוד. כדאי שתמצאי לך מקורות תמיכה שתוכלי לבטוח בהם ולשתף במה שאת מרגישה.
תרגישי טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
הילה26/06/2009אוקיי תודה . . .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר משהו אולי יותר ספציפי?
יהודה26/06/2009אני לא מכיר מקומות כאלה כי אף פעם לא יצא לי לבקר בהם..
והאם אפשרי לעשות את זה אנונימי- בלי שאף אחד מסביבי ידע?- הורים? משפחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס.. טעיתי באשכול..
יהודה27/06/2009סליחה- התכוונתי לרשום בשלי- אבל במקרה גם הצצתי בזה- ובטעות רשמתי את תגובתי כאן- אני מתנצל.. :/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)