שאלה אומנם קצת מוזרה,אבל בכל זאת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה אומנם קצת מוזרה,אבל בכל זאת...
    shosaana
    22/05/2009

שאלה אומנם קצת מוזרה - אבל בכל זאת ,פאניקה!?

אז ככה משהו באמת מוזר,
    אני בן 25, מה שקורה לי לימים האחרונים מאוד מוזר, קיצר היה לפני שבועיים בערך אירוע מסויים - "שמח" ,על כל פנים נכנסתי בחצר לבניין שקט מוחלט! וחשוך!, ואז אחד האנשים שאני מכיר ,"הבהיל" אותי , כלומר זינק בהרחבה (אזור השיחים), נופף בחושך מולי עם הידיים וצעק!! "בא",
    קיצר הרגשתי באותה שניה ,שאני "קופץ" מפחד ,תחושה פנימית כאילו "הלב" צנח וזו תחושה מוזרה של פחד או בהלה משהו כזה וזה לקח משהו כמו סה"כ שניה או שתיים בלבד!! ,הקטע של הבהלה--הרגשה באמת מוזרה של "פחד" האמת קשה לי לתאר במילים.

אני רוצה להדגיש שבעבר גם עשו לי "תרגילים" כאלו וגם הרגשתי "מבוהל" שניה!

אבל בניגוד לפעמיים קודמות ,אני מרגיש כבר כמעט שבועיים מאז "האירוע" קרי הבהלה האחרונה - מוזר!

הכוונה היא שפתאום ללא סיבה אני מרגיש את "הבהלה" כלומר את התחושה של השניה הזאת! בלבד! , אבל כל כמה דקות! , ובעיקר מרעש פתאומי של טריקת דלת,צילצול וזה מאוד קשה, תחושה לא נוחה,
    זה גרם לי פחות לצאת לארועים למרות שיצאתי בימים האחרונים "בכוח" ולמרות שאמרתי זה יחלוף..אבל זה לא חלף!

1.ראשית האם הרפואה מכירה בתופעה כזאת -ואני מדגיש אני בריא 100% ללא עבר כלשהו, גם בצבא שרתתי ביחידה קרבית פרופיל 97!.

2. אם כן מזה ? למה זה "תפס" אותי פתאום ויש לזה טיפול, אם כן מהו המקובל?

3. קראתי פה שנותנים לחרדות (אולי בהלה ניגזרת של זה) ,כדורים אנטי דיכאוניים) , האם זה הטיפול המסורתי לעניין זה?

4. באמת תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה אומנם קצת מוזרה,אבל בכל זאת...

ד''ר אלונה גוברמן
    24/05/2009

שלום לך. תחושות קבועות ותמידות של בהלה ופחד , בהחלט יכולים להיות קשורות לחרדה.
    במידה ותחושות הפחד ובהלה שמלוות אותך גורמות להפרעה בתפקודך והימנעות מאירועים חברתיים ,כדאי לשקול בדיקה מעמיקה ע" איש מקצוע .
    בהצלחה,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו