הי יש לי בעיה שמטרידה אותי מאוד....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי יש לי בעיה שמטרידה אותי מאוד....
    ערן
    24/05/2009

הי אני בן 28 וחצי ויש לי בעיה שכל פעם שיש לי משהו (למשל עם זה לקום בבוקר לראיון עבודה או לפני יציאה למסיבה או ממש כל דבר אפילו קטן) אז לפני זה אני בחרדה מתח לחץ אני חושב על זה תמיד ולא יושן כמה ימים לפני זה ואין לי תיאבון מה הבעיה הזאת ולמה זה קורה לי ומה עושים שזה יפתר? זה נורא מטריד אותי נורא אני ישמח מאוד לתשובות תודה רבה ערן!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחשבות ורגשות

ד''ר אירנה נתנאל
    24/05/2009

ערן שלום,

יש השפעה מאוד חזקה של מחשבות שעוברות בראש על רגשות. חשוב שתשים לב על ה"תקליט" שמנגן בראש, תבחן את המחשבות ותנסה למתן אותן על סמך בחינה מבוססת על עובדות ומציאות. ניתוח זה יעזור לך לאזן את הרגש ואילי ישפיע על תפקוד יותר טוב. אני מאוד ממליצה על תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית שמתמקדת בשינוי מחשבות, רגשות והתנהגויות. זהו טיפול קצר, ממוקד ומאוד יעיל.

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך איפה עושים את זה? וכמה זה

ערן
    24/05/2009

עולה? תודה רבה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• CBT

ד''ר אירנה נתנאל
    25/05/2009

רוב המטפלים התנהגותיים - קוגניטיביים עובדים באופן פרטי, מעט מנהלים יחידות CBT בבתי חולים פסיכיאטריים או במרפאות חוץ של בית חולים פסיכיאטרי. לא ידוע לי על מטפלים כאלה בקופות חולים.
    בטיפול פרטי העלות משתנה ממטפל למטפל ובמוסדות ממשלתיים הטיפול הוא חינם.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו