מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי יש לי בעיה שמטרידה אותי מאוד....ערן24/05/2009
הי אני בן 28 וחצי ויש לי בעיה שכל פעם שיש לי משהו (למשל עם זה לקום בבוקר לראיון עבודה או לפני יציאה למסיבה או ממש כל דבר אפילו קטן) אז לפני זה אני בחרדה מתח לחץ אני חושב על זה תמיד ולא יושן כמה ימים לפני זה ואין לי תיאבון מה הבעיה הזאת ולמה זה קורה לי ומה עושים שזה יפתר? זה נורא מטריד אותי נורא אני ישמח מאוד לתשובות תודה רבה ערן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשבות ורגשות
ד''ר אירנה נתנאל24/05/2009ערן שלום,
יש השפעה מאוד חזקה של מחשבות שעוברות בראש על רגשות. חשוב שתשים לב על ה"תקליט" שמנגן בראש, תבחן את המחשבות ותנסה למתן אותן על סמך בחינה מבוססת על עובדות ומציאות. ניתוח זה יעזור לך לאזן את הרגש ואילי ישפיע על תפקוד יותר טוב. אני מאוד ממליצה על תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית שמתמקדת בשינוי מחשבות, רגשות והתנהגויות. זהו טיפול קצר, ממוקד ומאוד יעיל.
תודה על פנייתך לפורום,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך איפה עושים את זה? וכמה זה
ערן24/05/2009עולה? תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCBT
ד''ר אירנה נתנאל25/05/2009רוב המטפלים התנהגותיים - קוגניטיביים עובדים באופן פרטי, מעט מנהלים יחידות CBT בבתי חולים פסיכיאטריים או במרפאות חוץ של בית חולים פסיכיאטרי. לא ידוע לי על מטפלים כאלה בקופות חולים.
בטיפול פרטי העלות משתנה ממטפל למטפל ובמוסדות ממשלתיים הטיפול הוא חינם.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)