התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות

שלום ד"ר אני בן 27 בריא לחלוטין אני כבר 5 שנים נוטל כדור בשם ריסטל האבחנה של הרופא משפחה שלי חרדה שמתבטאת בצורה גופנית הייתי כל הזמן מתלונן על זרמים בראש וכאבים בחזה עשו לי כל הבדיקות הכל תקין ואמר לי לקחת את הכדור הזה ואני לוקיח אותו פעמיים או 3 פעמיים בשבוע .כשאני לוקיח אותו אין זרמים ואין כאבי ראש אפשר להגיד שהקופסאה יושבת איתי חודש וחצי או יותר אבל לא פה הבעיה הבעיה כשאני מפסיק אותו יותר משבוע אני מרגיש שאין לי יציבות בכלל כאילו שהכל זר סביבי לא יודע איפה אני נמצא כאילו אני יודע אבל הרגשה כזו כאבי ראש עצבנות וחרדה ועצבות ואי ריכוז שבחיים כל אלה לא היו לי .הלכתי לרופא שלי שלח אותי לפסיכאטר ספרתי לו אמר לי תפסיק אותו ואני מסביר לו אני לא יכול וכשאני לוקיח אותו עוד פעם הכל חוזר להיות בסדר .. רציתי בבקשה הסבר ד"ר מה זה שקורא לייי למה אני לא מצליח להפסיק את זהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• התייעצות

ד''ר אלונה גוברמן
    24/05/2009

ערב טוב גיל. מצבך השתפר ואתה מרגיש טוב וזה סימן שרסיטל עזר לך. לא מומלץ להפסיק כדורים במיוחד את אלה שעוזרים לך. כשתפסיק את לקיחת הכדור גם אם זה באופן הדרגתי הסימפטומים יכולים לחזור. רסיטל הוא כדור מצוין, לא ממכר בכלל, אפילו לא לטווח ארוך.
    כדי לענות על שאלתך צריך הכירות איתך מקרוב. אתה יכול להתייעץ עם עוד פסיכיאטר (חוות דעת השנייה).
    ניתן להפסיק כדורים רק כאשר למדת לשלוט בסימפטומים כדי למנוע חזרתיות של תסמיני של חרדה. את השליטה לומדים בשיטת טיפול התנהגותית - קוגניטיבית עם מטפל צמוד.
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    תרגיש טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות

יצחק
    24/05/2009

אני מסכים עם הרופא , צריך להמשיך לקחת תרופה. גם אני לוקח רסיטל מספר שנים עקב חרדות. לאחר שהפסקתי הכול חזר. תמשיך לקחת, חבל לסבול. רסיטל -תרופה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תודה לך ד"ר על התשובה שלך אבל אני רוצה להגיד לך שלא הייתה לי שום חרדה ושום מצב נפשי כלומר לפני לקיחת הכדור לא היה לי את התסמינים האלה של איי ריכוז או לחץ או עצבות וכל מה שספרתי בהודעה הקודמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו