מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהzchi27/05/2009
שלום ..שאלתי היא אם אפשר לקחת את החומצה האמינית גאבה ביחד עם ציפרלקס .. או שיש היתנגשות בינהם .. ובקצרה מה תפקידה של הגאבה ?? האם כדאי ואפשרי לשלב אותה עם ציפרלקס ??? תודה מראש צחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה
ד''ר אלונה גוברמן27/05/2009לצחי שלום. gamma aminobutyric acid, GABA -מעביר עצבי המעכב זרימת אותות עצביים במוח על-ידי חסימת השחרור של מעבירים עצביים אחרים, כגון דופאמין.
GABA השם לחומצת האמינו עליה דיברת ,נוצרת בגוף לכן אין חוסרים. אין ממש המלצה רפואית לשימוש ב GABA למרות שפעילותו של החומר הזה חיוני ביותר לתפקוד המוח.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
zchi27/05/2009תודה ד"ר אלונה על ההסבר לגבי גאבה .אבל אם תוכלי בקשה לענות לי לגבי שילוב של גאבה וציפרלקס עם יש סתירה בינהם או שהם לא מפריעים אחד לשני . ועוד שאלה בקשר להסברך כתבת שגאבה נוצר באופן טיבעי בגוף.האם יש מצב מסוים שיכול להחליש את היצור הטבעי שלו [כמו מתח חרדה לדוגמה ]ואז צריך תוספת חיצונית ..הודה לך מאוד על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ד''ר אלונה גוברמן27/05/2009לצחי שלום. לא ברור לי על איזה תרופה אתה שואל?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר אלונה
zchi27/05/2009אני שואל לגבי שילוב של גאבה טיבעית של סולגאר 500 מ"ג עם ציפרלקס שאני נוטל כיום כדור ביום 10 מ"ג.. האם אפשר לקחת את שניהם ביחד .. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר אלונה
ד''ר אלונה גוברמן27/05/2009שלום צחי. אני לא מומחית בתרופות טבעיות ותוספי מזון.כדי להיות בטוח ,אני מציעה לך לפנות לחברת סולגאר או לחברת lundbeck (ציפרלקס) .
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)