מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאוןרועי02/06/2009
שלום לכם, כרגע אני נמצא במצב שלפי דעתי הוא דיכאון, אני לא יודע בדיוק את ההגדרה של המושג ואף פעם לא הייתי תחת טיפול מקצועי. עלו בי מחשבות על טיפול מקצועי כמו פסיכולוג אבל אני לא רואה את עצמי מדבר מול אדם זר (או קרוב ) ושופך מולו את כל מה שאני מרגיש. כשאני קם בבוקר אני מרגיש מן ריקנות כזאת, כאילו אין סיבה להתעורר, בשעות הבוקר המצב יחסית טוב לשעות הלילה בו אני ממש מרגיש את המצב שאני נמצא בו. המצב הזה נובע מכמה סיבות שאני מודע להם וזה זוגיות, אבל לא רק זה... אני מרגיש שאין לי מטרה בחיים, אני תלמיד מאוד טוב בלימודים, לא מצטיין אבל קרוב מאוד לזה אבל גם שאני משיג תוצאות טובות אני לא מצליח ממש ליהנות מזה. אני יודע שזה לא רציני כך כך אבל אם תוכלו תנו לי הכוונה, אתם בעלי הידע ואולי תוכלו לעזור לי במידה מסוימת אם כי אני יודע שקשה לענות ככה בפורום ולפתור את כל הבעיות, אולי רק הכוונה, משו שיכול לעזור, אני ממש ישמח. תודה לכם, אתם עושים עבודה מדהימה, תבורכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון
ד''ר אלונה גוברמן02/06/2009לרועי שלום. כדי להבין איך לעזור לך חשוב לעשות אבחנה מעמיקה, מקצועית ומדייקת תוך הכרות איתך. אני מאוד ממליצה לך בכול זאת לפנות לעזרה מקצועית ולמרות המחשבות הפסימיות לגבי הטיפול לנסות להעזר.
גישה CBT קוגניטיבית התנהגותית- מאוד מתאימה לטיפול בדיכאון וחרדות .בטיפול אתה רוכש כלים ומיומנויות שמקנות שליטה בסימטומים של דיכאון וחרדו וגם עם הגלים החוזרים של דיכאון בעתיד.
אני מצרפת לך כתבה עם שאלון לבדיקה עצמית של דיכאון:
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5477
תרגיש טוב,
אשמח לענות על שאלות נוספות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)

