מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערב טובאנייי07/06/2009
שלום אני לא יודעת אם בדיוק זה המקום לשאול את השאלה הזאת אבל בכל זאת.
אז ככה,
אני בת 16.
ויש מישהו שהכרתי שהוא בן 26 מהאינטרנט הכרנו וזה הוא התחיל לדבר איתי והוא דווקא נשמע לי נחמד אחד כזה שלא משחק משחקים.
דיברנו והוא רצה להפגש איתי אמרתי לו בוא ביום חמישי בים ושהוא התקשר אליי כבר ים לפני ונקבע שעה.
בקיצור הבעיה היא שאני לא סיפרתי לאמא שלי כלום על זה לאף אחדד מהמשפחה , חוץ מהחברות שלי (בודדות לא כולן).
ועכשיו אני מרגישה עם עצמי רע.. כי גם אני לא אומרת את זה לאמא שלי או לאבא שלי.
וגם אני רוצה לנסות קשר עם בן גדול ומבין.
כי הבני נוער של היום בגילי עם ילדותיים ובלי נסיון בכלום ובגלל זה אני מחפשת מישהו גדול ומבין.
מה את\ה מייעצ\ת לי לעשות במצב הזה?
האם להגיד להורים שלי? או לא להפגש איתו? או כן להפגש? אני לא יודעת.
כי אני מאוד לא אוהבת להסתיר דברים במיוחד מהמשפחה שלי.
כי מצב שני אם אני אגיד להן הם יכעסו חזק ויגידו לי כמובן לא להפגש איתו.
אשמח לקבל את תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
אנייי07/06/2009דיברנו בפלאפון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב
ד''ר אלונה גוברמן07/06/2009שלום לך. אני מאוד ממליצה לך לספר להורים, לקרובים שלך או ליועצת בבית הספר! את יכולה לפנות גם לפורום תמיכה למתבגרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)