מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היפריקוםאידית21/08/2007
בבקשה אני לא ישנה כבר חודש וגם רק עם בונדורמין 3-4 שעות בלבד הכל החל מדכואן ועצבות חוסר ריכוז והכי חשוב שאני ממש לא יכולה להתרכז בכלום פסיכיאטר המליץ על לי על רמורן לא רוצה כדורים כימיים האם מותר לקחת את היפריקום אם עוד אתמול לקחתי בנדורמין האם זה יספק לי רוגע ושינה ההיפרקום כך שלא אצטרך בונדורמין ולא אסבול מחוסר שקט מדהים ושום תרופה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפריקום
23/08/2007לעדי שלום,
היפריקום הינה תרופה לכל דבר, שמופקת מפרחים. במינונים נמוכים יש לה מעט תופעות לוואי, אך במינונים גבוהים יותר היא מתנהגת כמו כל תרופה. צריך לאבחן מה הסיבה להפרעת השינה שלך. האם זו תוצאה של דכאון? האם זו משנית לדאגות בחיים? ועוד. אם את זקוקה לעזרה קלה לשינה, את יכולה להשתמש בתכשירים של וולריאן (קלמנרווין). במידה ואת לא רוצה לקחת תרופות פסיכיאטריות, בהנחה שאין לך דכאון קליני או תסמונות אחרות, את יכולה לפנות לפסיכולוג או עובד סוציאלי פסיכיאטרי כדי לדון עימו על אפשרויות למשבר שאת עוברת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)