היפריקום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפריקום
    אידית
    21/08/2007

בבקשה אני לא ישנה כבר חודש וגם רק עם בונדורמין 3-4 שעות בלבד הכל החל מדכואן ועצבות חוסר ריכוז והכי חשוב שאני ממש לא יכולה להתרכז בכלום פסיכיאטר המליץ על לי על רמורן לא רוצה כדורים כימיים האם מותר לקחת את היפריקום אם עוד אתמול לקחתי בנדורמין האם זה יספק לי רוגע ושינה ההיפרקום כך שלא אצטרך בונדורמין ולא אסבול מחוסר שקט מדהים ושום תרופה נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפריקום

הוספת תגובה

• היפריקום

23/08/2007

לעדי שלום,
    היפריקום הינה תרופה לכל דבר, שמופקת מפרחים. במינונים נמוכים יש לה מעט תופעות לוואי, אך במינונים גבוהים יותר היא מתנהגת כמו כל תרופה. צריך לאבחן מה הסיבה להפרעת השינה שלך. האם זו תוצאה של דכאון? האם זו משנית לדאגות בחיים? ועוד. אם את זקוקה לעזרה קלה לשינה, את יכולה להשתמש בתכשירים של וולריאן (קלמנרווין). במידה ואת לא רוצה לקחת תרופות פסיכיאטריות, בהנחה שאין לך דכאון קליני או תסמונות אחרות, את יכולה לפנות לפסיכולוג או עובד סוציאלי פסיכיאטרי כדי לדון עימו על אפשרויות למשבר שאת עוברת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו