יש לי בעיה בבקשה עזרה דחוף!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה בבקשה עזרה דחוף!!!!
    ערן
    09/06/2009

הי לפני כמה זמן פרסמתי כאן מודעה, שכל פעם שיש לי משהו, אז כמה ימים לפני זה ,אני בלחץ חזק, מתח ,הלב שלי דופק חזק, אני לא נרדם בלילות בגלל זה ,וחושב על זה תמיד, וממש בקושי אוכל זה קורה לי עכשיו (זה התחיל מאתמול בבוקר) כי ביום ששי יש לי אירוע ,אני לא יודע מה לעשות עד אז ,אני ממש משתגע כבר ,זה קורה לי כל הזמן שיש לי משהו חשוב, אשמח לעזרה מה אני יעשה עד יום ששי? תודה רבה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לחץ ומתח

ד''ר אירנה נתנאל
    10/06/2009

ערן שלום,

אני מאוד ממליצה לך ללמוד מיומנויות של שליטה עצמית במתח, שיטות לווסת לחץ. תרגילי הרפיה ועבודה על מחשבות יכולה מאוד לעזור לך. כול זה ניתן ללמוד בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי CBT. CBT הינו טיפול קצר, ממוקד, מאוד יעיל ומאפשר שליטה לטווח ארוך.

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך רק רציתי לדעת

ערן
    10/06/2009

עם אפשר לעשות את זה אצלך,וכמה זה עולה?וכמה זמן זה ? תודה רבה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו