מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבשיר10/06/2009
שלום
ניסיתי תרופות נוגדות דיכאון הגוף שלי דוחה אותם לצערי הרב שעה אחרי שזה מתפרק לי בגוף,
אני מקיאה אותם , מקבלת סחרחורת רועדת מתעלפת ואף ומגיעה עד לבית החולים ומגיעה למצב התיבשות בכל הנסיונות שהיו לי עם ssri וכו', אפילו מרבע כדור.
ניסיתי גם רומטיב אך ללא הועיל,
יש לציין שעברתי את מיטב טובי הפסכיאטרים בארץ אני בדיכאון עמוק כבר למעלה מ17 שנה רציתי לדעת אם יש זריקות לדיכאון אני נואשת !!!
תודה שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות נגד דיכאון "דור חדש"
טוקיו מאקי11/06/2009יש תרופות מסוג SNRI עם תופעות לוואי מופחתות בהרבה. כל אחד מגיב באופן אינבדואלי לתרופה ואולי סוג אחר יתקבל אצלך יותר טוב. שווה בדיקה הייתי אומרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
ד''ר אלונה גוברמן11/06/2009לשיר שלום. דיכאון עמיד לטיפול תרופתי הינו בעיה קשה ושכיחה.
לא קיימים זריקות לדיכאון , אך קיימים טיפולים לא תרופתיים- כמו גרייה מגנטית ,טיפול בחשמל ,תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית CBT שמאוד יכולים לעזור לדיכאון עמיד .
אצלינו בקליניקה עובד צוות רב מקצועי ומנוסה שמצליחים לעזור ולהוציא אנשים שסבלו מדיכאון עמיד. שילובים תרופתיים נכונים, ניסיון של אנשים, תרפיה אישית, TMS וכו' תורמים להצלחה הטיפולית.למרות הקושי והסבל צריך להמשיך לנסות. לא להתייאש!
מידע נוסף על טיפול בדיכאון עמיד ניתן לקרוא בכתבות: http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=6148
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5477
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7705* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבררי
טוקיו מאקי14/06/2009עם הרופא שלך על הויפאקס XR. לאמא שלי היא מאוד עזרה גם כן אחרי שהגוף שלה דחה תרופות SSRI. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)