חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה
    מוטי
    11/06/2009

שלום לכולם...אז ככה אני בן 26 נשוי +2 ילדים פשוט מלאכים יש לי את כל הסיבות להיות בנאדם מאושר.אבל מזה כמה חודשים אני סובל מתסמינים של חרדה ככה זה לפחות ניראה לי.יש לי מועקה בחזה .אני לא מפוקס.שילשולים בימים של החרדה ..והרבה תסכול .כל זה קרה לדעתי בגלל שניבהלתי נורא.מאיזה מקרה שקרה .אני נורא מתבייש במה שאני עובר היום סיפרתי לאישתי והיא תומכת אני ממש רוצה לעזור לעצמי .האם יש באמת סיפורי הצלחה האם אפשר לצאת מזה לתמיד.קבעתי תור לדיקור סיני..אני לא רוצה להגיע לתרופות וכאלו....אם אפשר לקבל חיזוק בבקשה מאנשים ובפרט מהרופאים כאן תודה רבה לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

• חרדה

ברק
    11/06/2009

תראה, אני מאוד לא מאמין בשיטות של דיקור סיני אני דווקא הרבה יותר מאמין בתרופות- כימיקלים שמשפיעים על המוח וזה נוסחא פשוטה לעומת נקודות בגוף ומחטים האם שוחחת עם רופא משפחה על כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא שוחחתי

מוטי
    11/06/2009

איבחנתי את עצמי על סמך מה שאני מרגיש ...ניראה לי כמו חרדה ...אני לא רוצה להתעסק אם כדורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא שוחחתי

ד''ר אלונה גוברמן
    11/06/2009

למוטי שלום. אבחון מקצועי ומעמיק יכול לעזור להבין את מצבך ולמצוא את הטיפול המתאים לך.
    אתה יכול לפנות לתחנה או מרפאה לבריאות הנפש במקום מגוריך (טיפוליים פסיכולוגיים ופסיכיאטריים בחינם), פסיכיאטר בקופת חולים או קליניקה פרטי.
    כדי להחליט האם לטפל תרופתית ,צריך לעשות הערכה עד כמה התופעה קשה.
    טיפול קוגניטיבי התנהגותי (CBT) או/ו שילוב עם תרופות (במידה ואתה זקוק) יכול מאוד לסייע.
    תפנה לגורם מוסמך! לא להתייאש!
    תרגיש טוב,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרף להמלצה

ברק
    12/06/2009

בנוסף הטיפול התרופתי יעיל יותר ככל שניתן מוקדם יותר לא כדאי למשוך את זה, אם יש בעיה תטפל בה האם בעת צינון אינך מטפל בעצמך? אני מניח שכן , אותו דבר גם פה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה

יצחק
    11/06/2009

שלום. אני ממליץ לפנות קודם כל לאיבחון לפסיכיאטר !! קודם אבחנה. טיפול תרופתי זה גם לא נורה!!!! כאשר תבין מה יש לך ותתאזן , אז תעשה דיקור. קודם איבחון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו