פחד מחשיש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מחשיש
    דניאל
    13/06/2009

לפני כמה חודשים חוויתי חוויה לא טובה מעישון בפעם הראשונה של חשיש.
    זאת אומרת במהלך העישון נכנסתי לחרדה.
    זה היה עישון ראשון וחד פעמי.

כמובן שהגעתי למסקנה שסמים זה לא!
    אבל מאז, אני פשוט מפחד מכל מה שקשור לדבר הזה שנקרא חשיש.
    שאני יוצא למועדונים או לפאבים אני כל הזמן מפחד אולי מישהו מעשן איזה ג'וינט או משהו כזה ואם אני אריח את החומר והוא יכנס לי לגוף.
    או שנגיד אני מכיר בנאדם שמעשן אצלי בשכונה, וחבר שלי גר בבלוק שלו, אז שאני עולה אני מפחד שהוא מעשן בבית שלו חשיש ואני אריח את זה.

אני מזהה את את החשיש בגלל הריח, אבל בכללי גם אם אני יוצא נגיד לאיזה פאב ואפילו שלא מעשנים או משהו כזה, אני מפחד להריח את הריח של החשיש ושזה לא יכנס לי לגוף.

האם הפחד שלי צודק וההשפעה של עישון פסיבי או ליתר דיוק הרחה של ריח החשיש מסוכנת? אני לא נמצא בסביבה של מעשנים או משהו כזה, אבל אני לא יודע נגיד אם אני אהיה ליד מישהו שמעשן באיזה פאב, זה הפחד שלי.

אשמח לדעת האם הפחד שלי מוצדק ואיך אני מתמודד עם דבר כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מחשיש

הוספת תגובה

• פחד מחשיש

ד''ר אלונה גוברמן
    14/06/2009

לדניאל ערב טוב. אתה מבוהל ומפוחד כעת.
    אני מציעה לך קודם לעזור לעצמך לצאת מהמחשבות ע"י פעילות פיזית, יציאה מהבית ושהייה עם אנשים קרובים. במידה וחוסר השקט ומחשבות המטרידות לא יחלופן , פנה לטיפול על מנת לא להשאר עם הסבל לבד.
    בנוסף, אתה יכול לפנות גם לפורום של התמכרויות ושימוש בסמים.
    http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=182
    בהצלחה!
    תרגיש טוב,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לדניאל

שירי
    15/06/2009

ותגיד, אלכוהול עושה לך טוב, או שגם ממנו אתה נמנע?
    סתם מעניין אותי כל הקטע הזה של סמים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    15/06/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=182 id=link]התמכרות, התמכרויות[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו