מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרנדה - הגדלת מינוןלייידי B13/06/2009
אני נוטלת את הכדורים האלה כשנה.
בדרך כלל מרגישה טוב ולא סובלת מתופעות לוואי.
בתקופה האחרונה מרגישה החמרה בדיכאון נדודי שינה ואי שקט.
הרופאה אמרה לי בזמנו שאפשר לקחת 2 כדורים ליום ואין בעיה עם זה.
מתלבטת מה לעשות..
אודה על היעוץ המקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרנדה - הגדלת מינון
ד''ר אלונה גוברמן14/06/2009שלום לך. סרנדה תרופה מאוד יעילה ובטוחה. היא לא גורמת להתמכרות. בדרך כלל אין לה תופעות לוואי משמעותיות. המינון המומלץ של סרנדה בין 50 מ"ג - 200 מ"ג.
תרגישי טוב,
אשמח לענות על שאלות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרנדה - תופעות לוואי
ליידי b04/02/2010אני בת 53 ומטופלת כסרנדה.
לפי כחודשיים פניתי לפסיכיאטרית והתלוננתי שלא נראה לי שהתרופה עוזרת.
היא הציעה לי לעבור לוולבוטרין.
כרגע מרגישה בעיקר עייפות וחוסר חשק בכל התחומים.
שאלתי האם אפשר לעבור תרופה בצורה מיידית? ותוך כמה זמן אני אמורה להרגיש שינוי במצבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרנדה - תופעות לוואי
ד''ר אלונה גוברמן16/02/2010שלום. אני לא ממליצה לעבור בצורה מיידית בין תרופות , כדאי לעשות את זה בהדרגה.
קודם כל השפעה של וולבוטרין מורגשת תוך מספר שבועות בממוצע. הטבה מלאה תיתכן תוך 6 שבועות .
תדברי עם רופא שלך.
תרגישי טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)