מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת הנקה כגורם לדיכאוןשרון15/06/2009
מזה כחודשיים וחצי שאני סובלת מכאבים בגוף ובחילות שאובחנו כחרדה ודיכאון.
נזכרתי כי בדיוק שבועיים לפני שהופיעו הסימפטומים הפיזיים הפסקתי להניק את ביתי בשלישית (בגיל שנה ו-3 חודשים).
הפסקת ההנקה היתה לי קשה רגשית מכיוון שאיני מתכננת ללדת שוב והרגשתי שזוהי "סופה של תקופת הפוריות שלי", שמעכשיו כבר לא אחווה את הקשר הגופני המדהים הזה עם תינוק.
בנוסף אני מניחה שהפסקת הנקה גורמת לשינוי הורמונלי בגוף, ומקריאה באינטרנט הבנתי ששינוי כזה עשוי להוות טריגר לדיכאון.
עוד אציין כי רק חודש או חודשיים לפני כן חזר לי המחזור מאז הלידה (כשביתי היתה בת שנה וחודש-חודשיים).
מה דעתך על כך? האם יתכן כי הפסקת הנקה היוותה טריגר להתפרצות הדיכאון?
המון תודה,
שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה להתייחסות וגם...
שרון16/06/2009להמלצה על פסיכולוג/ית של קו"ח מכבי באיזור המרכז.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה להתייחסות וגם...
ד''ר אלונה גוברמן16/06/2009לשרון שלום. קודם כול מזל טוב להולדת הבתך! את יכולה לפנות לקופת חולים מכבי ולקבל רשימה של פסיכולוגים שמקבלים באזור המרכז.
תרגישי טוב,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון וחרדה
ירון16/06/2009אני מתעיינין לדיכאון לאחר לידה והנקה. הרבה אנשים מפתחים סימנים דיכאניים לאחר לידה ולאחר הפסקת הנקה. תפני לפסיכיאטר טוב או פסיכולוג. על תזניחי את עצמי כיזה יכול להשפיע על התינוק, על התפקוד שלך וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)