אני מרגישה על סף השיגעון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מרגישה על סף השיגעון
    מישהי
    18/06/2009

אני ממש צריכה עזרה...!!!
    אני בת 19 ונכנסתי לצבא לא מזמן..עברתי קורס מאוד קשה ומלחיץ ועברתי אותו בהצלחה רבה..!!!
    לקראת סוף הקורס קיבלתי מין "בום" כזה שהתחלתי לראות את כל הסביבה שלי בצורה מוזרה..כאילו שאלתי את עצמי "מי אני"? "מי הם"? נורא נלחצתי מההרגשה הזאת וקיבלתי התקף חרדה המתבטא בדפיקות לב, נשימות כבדות, לא הייתי רגועה והרגשתי כאילו אני עומדת להתחרפן..מאז אני ממשיכה לראות את כל הסביבה שלי בצורה מוזרה..אפילו את הבית וכשאני נכנסת למחשבה הזו יותר מדי אני לעיתים קרובות מקבלת התקפי חרדה!זה כבר נמשך כחודש וזה תוקע לי את החיים..יש לי נידודי שינה..לא בא לי לצאת לשום מקום אני בדיככאון !!! ועוד נכנסתי לבסיס חדש שאני לא מצליחה לתפקד בעקבות ההרגשה הזאת כראוי..אני קבעתי תור לפסיכולוגית ואני הולכת עוד מעט אך אשמח לקבל חוות דעת נוספת...
    בבקשה !!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מרגישה על סף השיגעון

הוספת תגובה

• אני מרגישה על סף השיגעון

ד''ר אלונה גוברמן
    20/06/2009

שלום לך. התקפי חרדה, דראליזציה ודפרסונליזציה מאוד קשורים זה לזה. התופעה שאתה מתאר שכיחה ולא מסוכנת. כדאי שתפני לאבחון ויעוץ מקצועי ומעמיק. עשית נכון שפנית לפסיכולוג .ייתכן, וטיפול תרופתי יכול מאוד לעזור לך. כדאי גם ללמוד טכניקות התמודדות עם דפרסונליזציה וגם עם הסימפטומים הדיכאוניים שלך.
    תפנה!!
    תרגיש טוב,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו