שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    מישהי
    18/06/2009

אני חוששת שאני סובלת מדה פרסונליזציה..רציתי לדעת אם התחושה הזאת מתמשכת או חולפת לסירוגין ?? כי אני מרגישה אותה כבר חודש..

ורציתי לדעת אם יש לה תרופה ללא כדורים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה

ד''ר אלונה גוברמן
    20/06/2009

שלום לך. עניתי בתגובתי הקודמת. כדאי ללמוד טכניקות התמודדות עם התקפי חרדה ודפרסונליזציה ודראליזציה (תרפיה קוגניטיבית התנהגותית-מאוד יעילה במקרים האלו).
    תרגישי טוב,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה ממש חשוב לי לדעת..

מישהי
    20/06/2009

האם יש אנשים שעברו דפרסונליזציה ?? זה ממש חשוב לי כי הייתי ילדה מאושרת מלאת שמחת חיים שום דבר לא היה לי רע בחיים וזה נפל עלי כמו מכה שחורה..אני באמת חושבת שאם ייתכן וזה לא יעבור אין לי טעם לחיות!!! זה עושה אותי ממורמרת כל הזמן אני בוכה..ובנוסף לכך יש לי בן זוג שאני לא יודעת אם הוא יוכל להמשיך להתמודד איתי..אני פשוט נוראית בזמן האחרון..
    מאז שקראתי ב"ויקיפדיה" על דפרסונליזציה הבנתי שבוודאות יש לי את זה ומה שכתוב שם נורא הלחיץ אותי!אני לא יכולה להשאר ככה בצבא-אני יוצאת משמה! אבל איך ממשיכים הלאה ? יש לזה פתרון סופי ?? בבקשה תענו על זה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו