זה ממש חשוב לי לדעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה ממש חשוב לי לדעת
    מישהי
    21/06/2009

האם יש אנשים שעברו דפרסונליזציה ?? זה ממש חשוב לי כי הייתי ילדה מאושרת מלאת שמחת חיים שום דבר לא היה לי רע בחיים וזה נפל עלי כמו מכה שחורה..אני באמת חושבת שאם ייתכן וזה לא יעבור אין לי טעם לחיות!!! זה עושה אותי ממורמרת כל הזמן אני בוכה..ובנוסף לכך יש לי בן זוג שאני לא יודעת אם הוא יוכל להמשיך להתמודד איתי..אני פשוט נוראית בזמן האחרון..
    מאז שקראתי ב"ויקיפדיה" על דפרסונליזציה הבנתי שבוודאות יש לי את זה ומה שכתוב שם נורא הלחיץ אותי!אני לא יכולה להשאר ככה בצבא-אני יוצאת משמה! אבל איך ממשיכים הלאה ? יש לזה פתרון סופי ?? בבקשה תענו על זה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זה ממש חשוב לי לדעת

הוספת תגובה

• דפרסונליזציה

ד''ר אירנה נתנאל
    21/06/2009

שלום לך,

אני מאוד ממליצה לך לא לעסוק באבחונים עצמיים. זה מכניס אותך לפחדים מיותרים שרק מחמירים את המצב. אם את לא מרגישה טוב ניתן לפנות לקב"ן או להתיעצות אצל פסיכיאטר פרטי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל אף אחד לא עונה על

מישהי
    21/06/2009

האם זה עובררר?היו מקרים שזה חלף??אני פשוט צריכה אמונההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דפסונליזציה

ד''ר אירנה נתנאל
    21/06/2009

תופעות כאלה מצריכות התערבות מקצועית וטיפול נכון. התמודדות יעלה ניתן ללמוד בפסיכותרפיה התנהגותית -קוגניטיבית (CBT). ללא טיפול מתאים התופעה עלולה להחמיר.

תרגישי טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למישהי

ליאור
    22/06/2009

בתור מי שעבר דפרסונליזציה בצורה חמורה לפני כשלושת רבעי שנה , אני מאוד מבין שבא לך למות זה בלתי נסבל אבל בסוף זה עובר איכשהוא תדעי לך שזה רק תחושה ותצאי מזה כמו שאני יצאתי מזה עם תרופות שאני עדיין לוקח וטיפול שיחתי שאני בעיצומו אל תדאגי , רק קחי לך פסיכיאטר טוב , המון הצלחה וכוח ובריאות , ליבי איתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאור

מישהי
    22/06/2009

ממש ממש תודה קודם כל..ואשמח לדעת אם יש לך מסנג'ר או משוו שנוכ לתקשר ? זה ממש חשוב לי לדבר עם מישהו שעובר את אותו הדבר כמוני
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו