מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה אני אעשה?אולי21/06/2009
שלום,
אני בשנות השלושים לחיי ובשבועות האחרונים אני מרגישה שאני נסחפת לאט אך בבטחה לדיכאון.
אחרי ישיבה של חצי שנה בבית (מובטלת ולא מוצאת עבודה), אני מרגישה כי חיי כפי שהכרתי אותם נעלמו.
חברי מתחילים לסנן את שיחותי, בן זוגי עומד מולי חסר אונים ולא יודע כיצד לעזור. אני משתדלת לא להדאיג את בני משפחתי ולשתף אותם יותר מידי במצבי..
לאחר מספר שיחות בחודש שעבר המליצו לי חברותי (שלא מסננות) כי עלי לפנות לטיפול פסיכולוגי, מכיוון שאני למודת ניסיון מן העבר לא "קפצתי על המציאה" אך השבוע החלטתי שאין לי יותר ברירה.
לא חברי ולא בן זוגי הם אלו שיעזרו לי אלא אני עצמי. ניסיתי ליצור קשר עם כמה פסיכ' דרך קופת החולים ואף אחד לא ענה לי עד כה....
אני מרגישה עלבון מחברי שמחליטים להעלם ולא לעזור, מבוכה מבן זוגי שאני מדאיגה אותו וחוסר אונים על כך שעולמי קורס.
אינני יודעת מה לעשות כעת, מכיוון שאין לי את מי לשתף בסערה שבה אני נמצאת כרגע, בזמן שאני "מחכה" למענה פסיכולוגי".
האם יש עצה בשבילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אני אעשה?
ד''ר אלונה גוברמן22/06/2009לאולי ערב טוב. התגובה הרגשית האופיינית למצב שאת נמצאת בו היא תחושה של חוסר אונים, ייאוש, , כעס, דיכאון. הצפה רגשית גורמת לחשוב שאין פתרון איך להפסיק את הסבל.
במצבך הנוכחי אינך מאמינה כי בכוחותיך לשנות את המצב ולכן את מרגישה חסרת אונים ותחושה שאין מוצא. מצבים בעייתיים בחיים הם חלק בלתי נפרד מהחיים ורובם ניתנים לפתרון יעיל. לכן, מצבים שגורמים לך למצוקה ניתנים לפיתרון.
אבחון מקצועי ומעמיק יכול לעזור להבין את מצבך ולמצוא את הטיפול המתאים לך. את יכול לפנות לעוייץ נוסף לתחנה או מרפאה לבריאות הנפש במקום מגוריך (טיפוליים פסיכולוגיים ופסיכיאטריים בחינם) או קליניקה פרטי ( יש החזר כספי מהקופת חולים).
תרגישי טוב,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)