עזרה בבקשה !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה !!!
    מישהי
    22/06/2009

יום אחד בלי התראה מיוחדת קיבלתי מין הרגשה מוזרה כזאת שאני לא מבינה איפה אני נמצאת מי אני ?מה הולך פה ? ונכנסתי בעקבות הההרגשה הזאת להתקף חרדה רציני ומאז אני חרדה תמידית ומרגישה את ההרגשה הזאת לאורך כל היום..כל פעם שאני מתעמקת בה יותר אני מקבלת התקף..הפסיכיאטק אמר שאיני סובלת מדפרסונליזציה, אלא מחרדות ודיכאון שבעקבותן אני מרגישה דפרסונליזציה והוא גם טוען שאני אובססיבית מדי כי אני מתעמקת בהרגשה יותר מדי..אני נוטלת כדורים..לא מזמן התחלתי אבל רציתי לשאול אם זה הגיוני שאני מרגישה רוב היום דפרסונליזציה ואני בעצם לא סובלת מזה ?? זהה ממש מלחיץ אותי ואני לא מתפקדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה !!!

הוספת תגובה

• דפרסונליזציה

ד''ר אירנה נתנאל
    22/06/2009

את נמצאת במעגל הקסמים של חרדה: את נותנת פרשנות מאיימת ומפחידה למצב מסויים, זה גורם לך להרגיש מתח, לחץ, פחד, חרדה. החרדה מעצימה את התחושות הגוניות שמפחידות עוד יותר... כל הרגשה מיצרת מחשבות ומשבות מעצמות את ההרגשה. המצב הולך ומחמיר ויוצא משליטתך. כדי להרגיע את הפחדים אנשים נוטים לחפש הרגעות שבאות לידח ביטוי בהתנהגויות שונות הרגעתיות (חיפוש מידע באינטרנט, פניות לרופאים, לחדרי מיון וכו'). התנהגויות אלו מחזקות ומעצמות את החרדה ודיסוציאציה לא עוברת אלה מתחזקת עוד יותר. טיפול CBT יכול לעזור לך להפסיק את מעגל הקסמים, להחזיר שליטתך על מחשבות, רגשות והתנהגויות וכמובן להפסיק את התופעה.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו