מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשה !!!מישהי22/06/2009
יום אחד בלי התראה מיוחדת קיבלתי מין הרגשה מוזרה כזאת שאני לא מבינה איפה אני נמצאת מי אני ?מה הולך פה ? ונכנסתי בעקבות הההרגשה הזאת להתקף חרדה רציני ומאז אני חרדה תמידית ומרגישה את ההרגשה הזאת לאורך כל היום..כל פעם שאני מתעמקת בה יותר אני מקבלת התקף..הפסיכיאטק אמר שאיני סובלת מדפרסונליזציה, אלא מחרדות ודיכאון שבעקבותן אני מרגישה דפרסונליזציה והוא גם טוען שאני אובססיבית מדי כי אני מתעמקת בהרגשה יותר מדי..אני נוטלת כדורים..לא מזמן התחלתי אבל רציתי לשאול אם זה הגיוני שאני מרגישה רוב היום דפרסונליזציה ואני בעצם לא סובלת מזה ?? זהה ממש מלחיץ אותי ואני לא מתפקדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפרסונליזציה
ד''ר אירנה נתנאל22/06/2009את נמצאת במעגל הקסמים של חרדה: את נותנת פרשנות מאיימת ומפחידה למצב מסויים, זה גורם לך להרגיש מתח, לחץ, פחד, חרדה. החרדה מעצימה את התחושות הגוניות שמפחידות עוד יותר... כל הרגשה מיצרת מחשבות ומשבות מעצמות את ההרגשה. המצב הולך ומחמיר ויוצא משליטתך. כדי להרגיע את הפחדים אנשים נוטים לחפש הרגעות שבאות לידח ביטוי בהתנהגויות שונות הרגעתיות (חיפוש מידע באינטרנט, פניות לרופאים, לחדרי מיון וכו'). התנהגויות אלו מחזקות ומעצמות את החרדה ודיסוציאציה לא עוברת אלה מתחזקת עוד יותר. טיפול CBT יכול לעזור לך להפסיק את מעגל הקסמים, להחזיר שליטתך על מחשבות, רגשות והתנהגויות וכמובן להפסיק את התופעה.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)