עזרה והכוונה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה והכוונה?
    אנונימי
    22/06/2009

לפני כשנתיים לקיתי בהתקף חרדה אך לא ידעתי שזה כך ומאחר ולא ידעתי ערכתי בדיקות רבות עד שגיליתי כי התסמינים זהים להתקפי חרדה.
    הרופאה שגילתה זאת היא רופאת משפחה מתנדבת והיא ציינה שעליי לקחת פאקסט והכל יעבור, ואכן עברה חצי שנה מאז שאני לוקח פאקסט 20 מ"ג.
    הייתי מוסיף כי התקפי החרדה היו על בסיס מס' פעמים בודדים בשנה.
    לפני כחודש הרגשתי שקסדה יושבת לי על הראש במשך שבועיים הרגשתי חוסר יציבות בהליכה ואישונים מורחבים ופיהוקים ועייפות.
    חזרתי שוב פעם לבדוק סיטי מוח עד אולטרסאונד כבד והכל תקין פרט לדגימות דם שם הכולסטרול גבוה 257.
    וככה עבר לי, במקרה הלכתי לקנות את הפאקסט והרוקחת סיפרה לי על תופעות הלוואי של הכדור וזה תאם בדיוק.

אני חייב להוסיף כי תמיד שתיתי אלכוהול אפילו שלקחתי את הכדור על בסיס יומי וזה לא הפריע לי אך לפני שבועיים הייתי בבילוי עם חברים ועשינו קוק.

היום לאחר התייעצות עם חברים ציינו שכדאי להפסיק עם הפאקסט - אך מסיבוב בפורמים הבנתי שיש להוריד את המינון לאט ולא במיידית ואכן התחתי היום לקחת חצי כדור ולמחרת כדור, כלומר יום חצי כדור ויום כדור שלם.
    אממה פתאום כעת לקראת ערב תקפה אותי אותה הרגשה של קסדה סביב הראש וחוסר יציבות וכפי שציינתי דלעיל.

שאלתי האם ישנה תשובה מה מהניע?
    האם זה דבר שכיח לפאקסט?
    האם צריך להפסיקו וכיצד?
    אשמח לתשובה מקצועית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה והכוונה?

הוספת תגובה

• פאקסט

ד''ר אירנה נתנאל
    25/06/2009

שלום לך,

לתופעה שאתה מתאר יכולים להיות הסבדרים שונים: יתכן והמינון של התרופה אינו מספיק ויש לעלות את המינון או להוסיף תרופה אחרת, יתכן והרגשה זו היא תוצאה של שימוש בסמים. בכול אופן אני ממליצה לך לא הפסיק את הטיפול התרופתי על דעת עצמך כי מצבך עלול להחמיר עוד יותר. כדאי להיתיעץ עם הרופא המטפל בעניין התחושות והתרופות.

תרגיש טוב,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו