מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובחנתי כ..מישהי23/06/2009
סובלת מocd-תסמונת כפייתית טורדנית שכעת נמצאת בעיצומה שמלווה איתה תחושות של דפרסונליזציה אך הפסיכיאטר טוען שזו אינה דפרסונליזציה.אך משוו פה לא מובן לי..קיבלתי את ההרגשה של הדפרסונליזציה בפתאומיות בלי שום קשר למחשבות טורדניות..סתם ככה באמצע העולם! רציתי לדעת אם זה הגיוני שככה מתפרץ ocd
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר OCD
ד''ר אירנה נתנאל23/06/2009שלום לך,
OCD שייך להפרעות חרדה ודפרסונליזציה הינה סימפטום של הפרעת חרדה. כך, שאניהם קשורים זה לזה. כלומר, כתוצאה מהפרעת חרדה את חווה דפרסונליזציה. טיפול משולב של תרופות ותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) מאוד יעיל בהתמודדות עם שתי התופעות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה
מישהי23/06/2009הפסיכיאטר אומר שזה לא ocd אלא שזה ממש דומה?? זה הגיוני ? כי זה נוראי להפטר מדפרסונליזציה..זה לוקח המון זמן(אם זה מצליח בכלל...),והפסיכיאטר אומר שהתופעות שדומות לדפרסונליזציה יחלפו כאשר התרופות יתחילו להשפיע..אז אני לא מבינה ...אני סובלת מדפרסונליזציה או ocd? איפה לשים את הדגש ? זה הגיוני מה שהפסיכיאטר אמר ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי
מישהי23/06/2009שהוא אומר שאני סובלת מocd ולא מדפרסונליזציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהocd
ד''ר אירנה נתנאל23/06/2009דפרסונליזציה הינה סימפטום של הפרעות חרדה. כמו שחום בגוף הוא סימפטום של דלקת כול שהיא בגוף. כשאת לוקחת תרופות נגד דלקת גם החום יורד כתוצאה מטיפול תרופתי בדלקת. לפי אותה האנלוגיה: דפרסונליזציה היא ה"חום" של הפרעות חרדה (OCD שייכת להפרעות חרדה) התרופות אמורות לטפל ב"דלקת" (החרדה) וכתוצאה מכך דפרסונליזציה תחלוף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירנה
מישהי23/06/2009תודה רבה לך את נוטעת בי המון תקווה וזה מה שאני צריכה עכשיו..
תמשיכי כך,אנחנו עוד נשתמע,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)