מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםmoche24/06/2009
אני סובל מהפרעות חרדה וסטרס ומחשבות טורדניות ואי שקט , רגשי אשמה בעיקר , אני כבר כמה חודשים בטיפול(6) והמצב לא כל כך משתפר , הבעיה היא שהחרדה לא מוגדרת טוב ואין הרבה סיבה לפחד , זה קצת מוזר , אבל אין לי אף פעם מצב רוח טוב שהכל טוב , אני הרבה פעמים חושב שהחיים שלי אבודים למרות היותי בגיל 18 וחצי בלבד , האם יכול להיות שכל החיים שלי אהיה לכוד בחרדה ואי שקט? זה קצת מפחיד אותי הדבר הזה , האם בכל מצב אפשר להגיע לשקט וסיפוק ולהנות ? או שאפשר לחיות חיים שלמים עם פחד ואי שקט ? נמאס לי כבר , אני מקווה שתענו לי תודה רבה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשה, נשמע שאתה זקוק לטיפול תרופתי
דנה שגיא24/06/2009נגד חרדות (ואולי גם דיכאון)
תפנה לרופא, אפילו לא לפסיכיאטר, וברר על תרופת
במקביל כדאי לך ללכת לטיפול רגשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר אלונה גוברמן24/06/2009למשה שלום.
כדי לתת אבחנה מדויקת נדרשת בחינה מעמיקה של מצבך.
תיארת מחשבות שתטרידות אותך , מחשבות אלו גורמות לך תחושות לא נעימות ומעוררות פחד ואיימה. חולשה גופנית, חוסר ריכוז, עייפות, בעיות שינה יכול להיות סימפטומים גם של התקפי חרדה וגם של דיכאון.
התקפי חרדה ומחשבות שמטרידות אותך הן נכללות בקבוצה של הפרעות חרדה. הפרעה זו מאוד שכיחה באוכלוסיה ואין אדם שלפחות פעם אחד בחיים לא חווה חרדה. זו תופעה מאוד אנושית ,אך ללא טיפול מתאים היא יכולה להוות פגיעה משמעותית באיכות החיים ולגרום לסבל רב.
אני מאוד מציעה לך לפנות להתייעצות מקצועית. תפנה להתיעצות פסיכיאטרית. טיפול משולב של תרופות (במידה ואתה זקוק) ושיחות יכול מאוד לעזור לך
תרגיש טוב,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)