מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת כדוריםיעל25/06/2009
הי אני נוטלת מזה8 חודשים כדורים לדכאון(ZOLOFT )במינון של 50 מ"ג. עקב דכאון לאחר לידה
המטפל שלי אמר שאני יכולה להתחיל להוריד במינון לקחת כדור יום כן ויום לא.. כבר במשך שבועיים שזה מה שאני עושה והאמת היא שאני מרגישה מצוין.. אתמול התחלתי להרגיש קצת עייפות ורגישות.. עם רצון לבכות. אבל זה עבר לי. היום אני מרגישה יותר טוב.
אני מאוד עם יד על הדופק כיוון שהרגשתי מצוין כל התקופה הזאת ואני ממש לא רוצה לחזור למצב של לפני. האם זה הגיוני שהפסקת הכדורים מלווה בתופעות לוואי? האם זה יחלוף? האם זה הגיוני שלאחר שבועיים אני מתחילה להרגיש את הורדת המינון?
אשמח לשמוע על התופעות לוואי של הפסקת הכדורים והמלצתכם.
בתודה מראש
יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת כדורים
26/06/2009ליעל שלום
הפסקה של כדורים מקבוצת ה SSRI , הכוללת את zoloft-lustral יכולה גרום לתופעות של הפסקה כפי שאת מתארת. עליך לקחת חצי כדור כל יום וכעבור זמן מה לרדת ל רבע כדור ליום וכעבור שבוע נוסף להפסיק. זו לא המלצה עבורך אלה הנחיות כלליות של הפסקת תרופות אלו,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יעל29/06/2009תודה רבה על התשובה
כבר הורדתי את המינון לחצי כדור ביום.. עכשיו אני לוקחת חצי כדור כל יומיים שזה בעצם אותו הדבר כמו לקחת רבע כדור כל יום...
אחרי זה אני כבר יכולה להפסיק?
כבר יותר משבועיים שאני עם חצי כדור כל יומיים...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)