הפסקת כדורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת כדורים
    יעל
    25/06/2009

הי אני נוטלת מזה8 חודשים כדורים לדכאון(ZOLOFT )במינון של 50 מ"ג. עקב דכאון לאחר לידה
    המטפל שלי אמר שאני יכולה להתחיל להוריד במינון לקחת כדור יום כן ויום לא.. כבר במשך שבועיים שזה מה שאני עושה והאמת היא שאני מרגישה מצוין.. אתמול התחלתי להרגיש קצת עייפות ורגישות.. עם רצון לבכות. אבל זה עבר לי. היום אני מרגישה יותר טוב.
    אני מאוד עם יד על הדופק כיוון שהרגשתי מצוין כל התקופה הזאת ואני ממש לא רוצה לחזור למצב של לפני. האם זה הגיוני שהפסקת הכדורים מלווה בתופעות לוואי? האם זה יחלוף? האם זה הגיוני שלאחר שבועיים אני מתחילה להרגיש את הורדת המינון?
    אשמח לשמוע על התופעות לוואי של הפסקת הכדורים והמלצתכם.

בתודה מראש
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת כדורים

הוספת תגובה

• הפסקת כדורים

26/06/2009

ליעל שלום
    הפסקה של כדורים מקבוצת ה SSRI , הכוללת את zoloft-lustral יכולה גרום לתופעות של הפסקה כפי שאת מתארת. עליך לקחת חצי כדור כל יום וכעבור זמן מה לרדת ל רבע כדור ליום וכעבור שבוע נוסף להפסיק. זו לא המלצה עבורך אלה הנחיות כלליות של הפסקת תרופות אלו,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יעל
    29/06/2009

תודה רבה על התשובה
    כבר הורדתי את המינון לחצי כדור ביום.. עכשיו אני לוקחת חצי כדור כל יומיים שזה בעצם אותו הדבר כמו לקחת רבע כדור כל יום...
    אחרי זה אני כבר יכולה להפסיק?
    כבר יותר משבועיים שאני עם חצי כדור כל יומיים...

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו