מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה מנופשדיטי27/06/2009
היי,
אני בת 27 ויש לי חרדות המתבטאות בבחילות, צמרמורות, כאבי בטן, שלשולים וכו' בכל פעם שאני יוצאת לנופש.
התחלת הפחד היא בטיסה ואח"כ הפחד ממשיך ככל שהריחוק מהבית גדל. הפחד הוא בעצם לא להרגיש טוב כאשר אני לא נמצאת קרוב לבית.
(זה קורה גם בארץ וגם בחו"ל) לפיכך אינני מרבה לצאת לנופשים אך בפעמים הבודדות שאני כן יוצאת חייב לעבור עליי ערב אחד לפחות שבו אני מרגישה גרוע ובעקבותיו הימים אחרי גם לא פשוטים.
חשוב לציין שאנני נוסעת לנופש יותר מ-4 ימים!
כמו גם אני לוקחת ציפרלקס על בסיס יומי.
התחתנתי לפני כחודש ובעלי מאוד מאוד רוצה לצאת לירח דבש של שבועיים לפחות ואני מאוד רוצה להינות מהדבר וגם כן לצאת לנופש ארוך.
התופעה של בחילות והפחד מלא להרגיש טוב החלו אצלי מגיל קטן מאוד בו לא הייתי הולכת לישון אצל חברים או משפחה וליווה אותי בבי"ס שבו הייתי נמנעת מלצאת לטיולים שנתיים ועד עצם היום הזה שבו אני מאוד פוחדת לצאת לנופש.
האם תוכלו לעזור לי לטפל בבעיה המוזרה הזאת של חרדה מנופש??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה מנופש
ד''ר אלונה גוברמן28/06/2009לדיטי שלום. כדי להבין איך לעזור לך חשוב לעשות אבחנה מעמיקה, מקצועית ומדייקת תוך הכרות איתך.
פחדים, חרדות ,התקפי חרדה , ביטויים גופניים של הפרעות חרדה הן נכללות בקבוצה של הפרעות חרדה. הפרעה זו מאוד שכיחה באוכלוסיה ואין אדם שלפחות פעם אחד בחיים לא חווה חרדה. זו תופעה מאוד אנושית ,אך ללא טיפול מתאים היא יכולה להוות פגיעה משמעותית באיכות החיים ולגרום לסבל רב.
אני מאוד מציעה לך לפנות להתייעצות מקצועית. טיפול משולב של תרופות ושיחות (תרפיה התנהגותית קוגניטיבית ) יכול מאוד לעזור לך . בטיפול התנהגותי-קוגניטיבי לומדים מיומנויות התמודדות עם הבעיה, שיטות למידה.
תרגישי טוב,
בלי להיכנס להמלצות אישיות דרך האינטרנט ניתן לומר שתרופות מרגיעות מהסוג של וובן או לוריוון הן תרופות שאנשים לוקחים כדי להתגבר על פחדי טיסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)