מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות לגבי יעילות תרופה או החלפתמימי30/06/2009
מזה כחודש אימי מטופלת בכדור נגד דיכאון בשם סרנדה. התוקפנות בה היא לקתה כתוצאה מהדכאון מעט ירדה (לא באופן מוחלט אבל ישנה התקדמות) אולם היא ממש לא במצב רוח טוב. היא ירודה ועצובה. אני מרגישה שאולי הכדור לא מתאים לה ושאלתי היא האם ישנו כדור שיכול להשקיטה אבל גם להכניס בה מעט חיים, מעט יותר שמחת חיים עד כמה שניתן במצבה (אם שכולה ובנוסף אינה יוצאת מהבית כבר למעלה משנה בשל בעיות במפרקי הרגליים).
כ"כ כן אמי סובלת מקצב לא סדיר של הלב. האם הכדור הזה יכול להזיק, אם יוחלט שהוא כן טוב עבורה.
תודה
מימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: מימי
ד''ר אלונה גוברמן30/06/2009למימי שלום. משאלתך לא ברור לי כמה זמן אמך סובלת מהפרעות בקצב הלב?
סרנדה תרופה מאוד יעילה ובטוחה. ההשפעה של סרנדה מורגשת תוך מספר שבועות הטבה מלאה תיתכן תוך 4 עד 6 שבועות . תעזרי לאמא בסבלנות ובקרוב מאוד (כמה ימים/ שבועות) היא תרגיש שיפור. סרנדה כדור מצויין מאוד ועוזר. לפי מחקרים במיקרים מאוד נדירים סרנדה יכולה לגרום להפרעות בקצב הלב. אני ממליצה להתייעץ עם רופא מטפל.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)