מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא רוצה להלחםלילך25/08/2007
אני סובלת מהפרעת אישיות גבולית ,ומטופלת בכדורים מיצבי מצב רוח ואנטי דיכאוניים כבר קרוב ל8 שנים .הבעיה שלי היא כזאת -
אני יודעת שבשבשביל לצאת מדיכאון צריך לעשות משהו ורק אחר כך מרגישים שרוצים לעשות משהו ולא להפך -הבעיה היא שנראה לי שאני לא רוצה לצאת מהדיכאון ...
הדבר שאני הכי רוצה זה לישון ,ושה אני כבר יודעת שעושה לי עוד יותרגרוע מבחינת שככל שאני ישנה יותר אני רוצה להתעורר פחות .
אז אני לא .אני מחליפה את הבריחה של השינה בהתקשקשות עם האניטרנט .אבל זו עדיין בריחה ...
איך אני מפסיקה את ההרגשה שבעצם אני לא רוצה להפסיק לברוח .שבעצם -אני לא רוצה להתמודד ...
מה עושים ?
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רוצה להלחם
ד''ר אירנה נתנאל25/08/2007לילך שלום,
למרות שלא ציינת את גילך, עיסוקך, מצבך המשפחתי וכו' אנסה לענות לך.
חלק מההתמודדות עם דיכון כולל הגברת האקטיביות. כדאי שתמצאי לעצמך עיניין כלשהו שידרוש ממך התחיבות לפעולה. עליך ללמוד לקבל ולחיות עם המחשבות והרגשות הלא נשלטים שלך ובו זמנית לקחת את השליטה ולהניע את חייך בכיוון שאת מעריכה.
אם לא תפסיקי את ההרגלים שלך לא ישתנה הרבה בחייך.
אם תמיד תעשי את מה שתמיד עשית, את תמיד תקבלי את מה שקיבלת! אם כך, זה תלוי רק בך.
בהצלחה!
טיפול קבוצתי בדיכאון יכול לעזור לך .
אשמח לענות על שאלות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מרגיש מה שאת אומרת..
ארז28/08/2007אני מביו מה את אומרת...
אתה קם מהמיטה בבוקר ונדמה שכל מה שאתה רוצה לעשות זה להמשיך לישון,לא מענייו אותך מכלום,הכול נראה כל כך חסר משמעות ,כל כך ריק...
אבל נדמה שלהישאר במיטה רק הופך את המצב ליותר גרוע..החרדה רק מתגברת,העולם
הופך להיות יותר ויותר מאיים..את רוצה לקום מהמיטה,את יודעת שזה לא טוב בשבילך
להישאר במיטה אבל איכשהוא את לא זזה,משהו אצלך כבר גמור,ריק,מת...
עזבי אותך מהרופאים שיושבים שם מול המחשב ונותנים עצות שלא עוזרות לאף אחד..
אני יודע מה את עוברת,אני עברתי את זה,אני עדיין עובר את זה לפעמים..
מי שלא עבר את זה וזה לא מענייו אותי אם זה הרופא הכי טוב בעולם,בחיים לא יוכל להבין
את ההרגשה הנוראית הזאת..
את לא לבד,,
אני ישמח לעזור לך במה שאני יכולתבדרכים שאני התמודדתי עם זה ועם בעיות אחרות,,,
זה הכי קשה בעולם,אין תמיד סוף טוב אבל יש תקווה וזה אני מבטיח לך
ארז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)