בבקשה תעזרו לי, איני מסוגלת עוד..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תעזרו לי, איני מסוגלת עוד..
    חסוי
    01/07/2009

היי, עברתי תאונת דרכים ב7.9.08, אני בת 14 וחצי ואני מרגישה שאין טעם לחיי..
    אומרים לי כולם ( הרופא, הפסיכיאטר והפסיכולוג ) שזה קשור ללתאונה אבל אני עדיין לא מבינה איך.
    לא ממש אכפת לי בגלל מה זה אבל אני נכנסת לדכאונות עמוקים ואף אחד לא יודע מה באמת עובר יעליי, וגם אם הוא היה יודע הוא לא היה עוזר לי.. אני לא יודעת מה לעשות!
    הפסיכולוגית שלי אומרת שיש לי PTSD אבל זה לא ממש עוזר לי, היא אומרת שאחרי כל הטיפולים שאני יעבור כל ההרגשות שלי ירדמו.
    אני מפחדת להשאר ככה לעד, ואני בכלל מפחדת לחיות.. אני לא רוצה לחיות אני רוצה למות!
    פעם אחת אמרתי לחברה שלי שאני שונאת את החים שלי והיא לא הבינה למה, היא חושבת שיש לי הכל אבל היא כל כך טועה! לפעמים מתייחסים אליי כל כך מגעיל שבא לי למות....!
    תעזרו לי, אני לא מסוגלת להמשיך ככה יותר אני בוכה בלי סוף ואני שונאת את עצמי.
    בתודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה של: חסוי

ד''ר אלונה גוברמן
    02/07/2009

שלום לך . צר לי שאת סובלת . תשתפי ברגשות שלך קרובים, יועצת , רופא משפחה. אל תשארי לבד.
    אני חייבת להתנצל ,אבל בפורום הזה לא נוכל להתייחס לשאלות שלך. אנו עובדים רק עם מבוגרים. עליך לפנות לפורום של מתבגרים. אני מקווה שתקבלי מענה.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו