חוסר אונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר אונים
    שי
    05/07/2009

שלום לפורום חשוב זה.
    אני נשוי+6 בן 32 וצריך עזרה דחופה.אין לי חשק וכח לעבוד,לא בבית ולא לפרנסתי.מן עצלן ומפונק שמפחד להתאמץ, ומתקומם כשדרוש ממני לעשות איזה משהו,או שני לא יכול לסבול כשחורגים מהשגרה כמו אירועים,חגים וכו'.אני עדין וסובל מאד מלהיות בחברה אני אוהב יחס חם ואוהב והחברה על פי רוב לא מספקת את זה.יש לי גם כן נטייה לחשוב שלילי על עצמי ועל מצבי בכלל ועקב כך
    כל הזמן אני טרוד בלחשוב איך שאני אב לשישה ילדים לא מסוגל לפרנס בכבוד,להתאמץ,לבלות ביחד עם הילדים,לשמוח בחיים בקיצור מרגיש כלומניק ושונא את החיים.מתחרט שהתחתנתי בכלל
    רוצה לברוח המצמב הבמיש הזה ו ל א י כ ו ל..
    אשמח אם מישהו יתן לי פתרונות או שבכלל יתייחס,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר אונים

הוספת תגובה

• חוסר אונים

ד''ר אירנה נתנאל
    05/07/2009

שי שלום,

ללא ספק אתה זקוק לעידוד, תמיכה והכוונה. עזרה מקצועית של פסיכולוג/ית יכולה לשפר את מצבך. אין "פטנטים" ואין קיצורי דרך. עליך ללמוד כלים להתמודדות יעילה עם החיים. במרפאה לבריאות הנפש באזור מגוריך ישנם ענשי מקצוע ללא תשלום. אני מאוד ממליצה לך לפנות אליהם לפני שהמצב יצא משליטתך. עליך לקחת אחריות לא רק על מצבך אלא גם על משפחתה וילדיך.

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שי
    05/07/2009

תודה רבה אירנה.
    רציתי לדעת אם יש ספרים שמדברים על שינוי דפוסי מחשבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספרים

ד''ר אירנה נתנאל
    06/07/2009

"בוחרים להרגיש טוב" /ד. ברנס
    "מחשבות ורגשות" /מ. מקיי
    "להצמודד עם מצב רוח"/ גרינברג, פדסקי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו