מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת טיפול בציפרלקסגלי06/07/2009
שלום,
אני בת 23, לפני כשנה וחצי התחלתי לסבול מהתקפי חרדה. התחלתי טיפול תרופתי של ציפרלקס, וכיום, לאחר כשנה וחצי הפסקתי את הטיפול בתרופה. אינני סובלת מהתקפי חרדה יותר, אך מאז ההפסקה אני מעט מוטרדת יותר מהעניין, כלומר מהפחד שזה יחזור ואצטרך לקחת שוב את התרופה.
רציתי לשאול לגבי תופעות לוואי בעת הפסקת הטיפול התרופתי. אני עצבנית הרבה יותר מאשר בתקופת נטילת התרופה וכמו כן אני מרגישה הרגשה פיזית מוזרה באזור הפנים, שקשה לי להסביר, כמו חולשה כל כמה שניות מבפנים (באזור הראש והפנים). האם יש קשר בין התופעות שתיארתי לבין הפסקת הטיפול התרופתי?
בתודה מראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת טיפול בציפרלקס
ד''ר אלונה גוברמן07/07/2009שלום גלי. הפסקת תרופות שמשפיעות על המערכת שנקראת סרוטונרגית יכול לתת תופעות מהסוג שאת מתארת . כדי למנוע הופעתן צריך לעשות הפסקה מאוד הדרגתית. בדרך כלל תופעות אלו חולפות תוך 10 ימים במידה ולא חוזרים לקחת חצי מינון ואז יורדים בהדרגה תוך שבועיים. כמובן זה לא המלצה טיפולית אלה הדרכה כללית. עליך לפנות לרופא המטפל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)