הפסקת טיפול בציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת טיפול בציפרלקס
    גלי
    06/07/2009

שלום,
    אני בת 23, לפני כשנה וחצי התחלתי לסבול מהתקפי חרדה. התחלתי טיפול תרופתי של ציפרלקס, וכיום, לאחר כשנה וחצי הפסקתי את הטיפול בתרופה. אינני סובלת מהתקפי חרדה יותר, אך מאז ההפסקה אני מעט מוטרדת יותר מהעניין, כלומר מהפחד שזה יחזור ואצטרך לקחת שוב את התרופה.
    רציתי לשאול לגבי תופעות לוואי בעת הפסקת הטיפול התרופתי. אני עצבנית הרבה יותר מאשר בתקופת נטילת התרופה וכמו כן אני מרגישה הרגשה פיזית מוזרה באזור הפנים, שקשה לי להסביר, כמו חולשה כל כמה שניות מבפנים (באזור הראש והפנים). האם יש קשר בין התופעות שתיארתי לבין הפסקת הטיפול התרופתי?

בתודה מראש....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת טיפול בציפרלקס

הוספת תגובה

• הפסקת טיפול בציפרלקס

ד''ר אלונה גוברמן
    07/07/2009

שלום גלי. הפסקת תרופות שמשפיעות על המערכת שנקראת סרוטונרגית יכול לתת תופעות מהסוג שאת מתארת . כדי למנוע הופעתן צריך לעשות הפסקה מאוד הדרגתית. בדרך כלל תופעות אלו חולפות תוך 10 ימים במידה ולא חוזרים לקחת חצי מינון ואז יורדים בהדרגה תוך שבועיים. כמובן זה לא המלצה טיפולית אלה הדרכה כללית. עליך לפנות לרופא המטפל.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו