מעבר מרמוטיב לציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר מרמוטיב לציפרלקס
    אלונה
    06/07/2009

שלום,

אני מטופלת כ - 7 חודשים בכדור רמוטיב עקב התקפי חרדה ודיכאון שחוויתי. הכדור לא לגמרי עזר ולא חזרתי לעצמי, להרגשה טובה לגמרי כמו שהיתה לפני הופעת ההתקפים.

הרופא שלי ממליץ לעבור לציפרלקס והסביר לי להתחיל בשבוע הראשון בחצי כדור ציפרלקס, כאשר ביומיים הראשונים להמשיך לקחת גם כדור אחד של רמוטיב (במקום שניים) ולאחר יומיים להפסיק לגמרי עם הרמוטיב.

לאחר שבוע להעלות לכדור שלם.

האם ההנחיות שקיבלתי נכונות? אני חוששת מתופעות לוואי ומתקופת הביניים שבין הפסקת הרמוטיב לתחילת ההשפעה של הציפרלקס.

אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה רבה,

אלונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר מרמוטיב לציפרלקס

הוספת תגובה

• מעבר מרמוטיב לציפרלקס

ד''ר אלונה גוברמן
    07/07/2009

לאלונה שלום. הנחיות שקיבלת הן נכונות.
    ההשפעה של ציפרלקס מורגשת תוך שבוע עד שבועיים בממוצע. הטבה מלאה תיתכן תוך 4 עד 6 שבועות . ציפרלקס כדור מצויין מאוד יעיל.
    יש מעט מיקרים ,שבהם שימוש בציפרלקס בשלב הראשוני של הטיפול יכול להגביר את תחושת החרדה . במידה וקיים מרכיב של חרדה בתמונה קלינית, מומלץ להוסיף לטיפול תרופה מקבוצת בנזודיאזפינים (לדוגמה קסנקס) למשך תקופה קצרה . כל זה בתאום עם רופא המטפל.
    בהצלחה.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו