צריכה ייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה ייעוץ
    נעמה
    10/07/2009

שלום.
    אני בת 22. חזרתי לפני כחודש מטיול ארוך בחו"ל. החזרה הביתה הייתה מאוד קשה עבורי. נאלצתי להתמודד עם בעיות רפואיות שמשפיעות על מצב הרוח שלי, בנוסף לזה שהשארתי מאחוריי בחו"ל מערכת יחסים שהייתה מאוד חשובה לי. חזרתי לגור בבית ובמהלך החודש הזה די הייתי בבית. כרגע אין באפשרותי למצוא עבודה מתאימה למצבי, ולכן אני ישנה הרבה ויש לי הרבה זמן פנוי לחשוב על דברים. פשוט הרגשתי שהייתי צריכה להתמודד עם יותר מדי שינויים בבת אחת.
    ברור לי שכל חזרה היא קשה, אבל בצירוף הנסיבות, עבר עליי חודש קשה מאוד. יש לציין שעכשיו אני מרגישה טוב יותר. בזמן האחרון אני מתקשה לנשום לפעמים, מרגישה מין לחץ בחזה, שמוכר לי מהתקופה ששירתתי בצבא (שהיה כמסתבר תולדה של לחץ וחרדה) לאחר שלא סבלתי ממנו במשך ככמעט שנתיים. אאז טופלתי בפסיכותרפיה ודימיון מודרך וזה עזר. אני בוכה לפחות פעמיים ביום. עכשיו. לפני כן זה היה גרוע יותר.
    אני שוקלת לקבל איזשהי עזרה תרופתית , יש לי חברה שטוענת שזה ממש עזר לה, אבל א לא בטוחה בצורך וב מודאגת ממהשפעות הפיזיות שיהיה לזה, עכשיו כשאני הולכת להתחיל ללמוד ולאחר מכן כשארצה להפסיק לקחת את התרופה.
    אשמח לייעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה ייעוץ

הוספת תגובה

• צריכה ייעוץ

ד''ר אירנה נתנאל
    11/07/2009

נעמה שלום,

את עוברת תקופת ההסתגלות לאחר הטיול. זאת תקופה שיכולה להיות לא פשוטה, היא משפיעה על מצב הרוח ויכולה לפגוע בתפקוד התקין. אין שום רע לעזר בתרופות. אפילו קלות וטבעיות כמו רמוטיב. בנוסף, את יכולה לחזור לטיפול שעזר לך בעבר על מנת להיתחזק, לאסוף כוחות ובעיקר כדי למנוע התדרדרות של המצב. התרופות לא פוגעות בלימודים ואף ההפך עוזרות לך להסתגלות טובה יותר למסגרת החדשה.

בהצלחה בהמשך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו