זקוק לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוק לעזרה
    נתי
    10/07/2009

שלום רב,

אני באמצע שנות העשרים לחיי ואני מרגיש מצוקה נפשית לאחרונה, לדעתי כתוצאה מסוג של משהו שקשור במגע עם אנשים שאיני יודע להגדירו, לכן אתאר זאת. לעיתים אני מרגיש למשל במקום העבודה שלי, שאני צריך לרצות את הבוס שלי, ליצור רושם על הבוס שלי או על מישהו אחר,, או למשל שאם שואלים אותי שאלה אז אני עונה לא תמיד בדיוק מה שבדיעבד חשבתי שהייתי צריך לענות, אולי זה מתוך דריכות או משהו כזה. ואני נזכר בכל מיני רגעים שהיו בעבודה שלי שהיה מקום מצידי להגיב בצורה מסויימת או לעשות משהו שהייתי צריך לעשות, אבל לא עשיתי זאת. ואחכ זה גורם לי תסכול נוראי ומחשבות חוזרות וטורדניות שלא מרפות ממני, ואני צריך לפרש ולהסביר לעצמי דברים בלב ונגרם לי סבל נוראי. מה דעתך? מה עצתך? האם טיפול פסיכולוגי עשוי להתאים למצוקה שלי? ואם כן, איזה שיטת טיפול יכולה הכי להתאים? כיצד ניתן להגדיר את בעייתי?
    אודה לתגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוק לעזרה

הוספת תגובה

• זקוק לעזרה

ד''ר אירנה נתנאל
    10/07/2009

נתי שלום,

להתנהגות שלך יכולות להיות סיבות רבות ומגוונות מהצורך לרצות בגלל פחד מדחייה, פחד ממה יחשבו עליך ופחד לא להיות נחמד ועד לחוסר כלים לאינטראקציות בינאישיות. כדי להבין היטב את הבעיה נידרש אבחון מקצועי ומעמיק. עזרה מקצועית של תרפיסט / פסיכולוג ללא ספק יכולה מאוד לעזור לך. גישה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) תעזור להבין מקור הקשיים ולפתח מיומנויות להתמודדות יעילה.

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו