התקפי חרדה ודיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה ודיכאון
    אמה
    12/07/2009

שלום ד''ר,אני בת 35 אם לשניים.לפני 4 חודשים נולד במזל טוב בני השני.במשך כ-3 שנים נטלתי 20 מ''ג של רסיטל כל יום.החל מהחודש השמיני הפסקתי בהדרגה את הטיפול תוך התייעצות עם הפסיכיאטר שלי.לפני שבוע התחלתי שוב בנטילת התרופה בהדרגה ותוך התייעצות נוספת עם הרופא .לקחתי 4 חצאים ואז כדור שלם במשך שבוע כבר.החל מנטילת חצי הכדור הראשון התחלתי לחוש בחרדות איומות ובימים האחרונים דיכאון חזק שמשתלט.דיברתי עם הרופא והוא אמר שנחכה עוד כמה ימים.אני לא ישנה,לא אוכלת וחסרת כוח פיזי ונפשי.האם זה נורמלי בעת התחלת טיפול?יש לציין שהחלטתי לחזור לטיפול כי הרגשתי שהחרדות מתחילות לחזור.
    אודה לכם מאוד אם תעזרו לי,אני מרגישה ממש על סף שגעון(התקפים במשך כל היום עם הפוגות מעטות ומצבים של דהפרסונליזציה ודהראליזציה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי חרדה ודיכאון

הוספת תגובה

• התקפי חרדה ודיכאון

12/07/2009

לאמה שלום
    בהודעה הפורום קשה לעשות אבחנה לסימפטומים שלך. כאשר בין אדם מתחיל טיפול וחש לא טוב יתכן ומדובר בתופעות לוואי של התרופה אבל יתכן גם שמדובר בהחמרה של המחלה. יעזור לדעת איך הרגשת הפעם הראשונה שחלית, האם היום זהה לאז, שונה מאז? בכל מקרה ניתן לעזור לך עם תרופות נוספות להרגעה עד שהשאלה תתבהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו