מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי חרדה ודיכאוןאמה12/07/2009
שלום ד''ר,אני בת 35 אם לשניים.לפני 4 חודשים נולד במזל טוב בני השני.במשך כ-3 שנים נטלתי 20 מ''ג של רסיטל כל יום.החל מהחודש השמיני הפסקתי בהדרגה את הטיפול תוך התייעצות עם הפסיכיאטר שלי.לפני שבוע התחלתי שוב בנטילת התרופה בהדרגה ותוך התייעצות נוספת עם הרופא .לקחתי 4 חצאים ואז כדור שלם במשך שבוע כבר.החל מנטילת חצי הכדור הראשון התחלתי לחוש בחרדות איומות ובימים האחרונים דיכאון חזק שמשתלט.דיברתי עם הרופא והוא אמר שנחכה עוד כמה ימים.אני לא ישנה,לא אוכלת וחסרת כוח פיזי ונפשי.האם זה נורמלי בעת התחלת טיפול?יש לציין שהחלטתי לחזור לטיפול כי הרגשתי שהחרדות מתחילות לחזור.
אודה לכם מאוד אם תעזרו לי,אני מרגישה ממש על סף שגעון(התקפים במשך כל היום עם הפוגות מעטות ומצבים של דהפרסונליזציה ודהראליזציה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי חרדה ודיכאון
12/07/2009לאמה שלום
בהודעה הפורום קשה לעשות אבחנה לסימפטומים שלך. כאשר בין אדם מתחיל טיפול וחש לא טוב יתכן ומדובר בתופעות לוואי של התרופה אבל יתכן גם שמדובר בהחמרה של המחלה. יעזור לדעת איך הרגשת הפעם הראשונה שחלית, האם היום זהה לאז, שונה מאז? בכל מקרה ניתן לעזור לך עם תרופות נוספות להרגעה עד שהשאלה תתבהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)