ציטאלופארם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציטאלופארם
    לילך
    13/07/2009

שלום אני בת 24, לפני 4 שנים לאחר שהשתחררתי מהצבא עשיתי דיאטה חריפה הייתי אוכלת הכל דיאט ובקושי אוכלת הייתי עושה איזה 10 ק"מ הליכה וריצה על ההליכון ולא אוכלת כמעט ירדתי 5 קילו בשבועיים, מאז הפסיק לי המחזור והתחילו לי תופעות מוזרות כמו לחץ בראש מעין כבדות כזו בראש ממש פיזית והרגשה שהראש לא יורד לי בצורה חלקה כשאני מסובבת אותו ימינה ושמאלה למטה ולמעלה הוא יורד לי מעין בדירוגים כזה שאני ממש מרגישה אותם וגם הרגשה של דפיקות הלב בכל איבר בגוף שלי , ראיה מעורפלת כזה וחולשה ורפיון שרירים שלא הייתי מסוגלת לעשות כלום,מאז לקחתי כדורים להסדרת המחזור והוא הסתדר לי אבל התופעות האחרות לא נעלמו לי הלכתי לפסיכלוג והוא החליט שמדובר בחרדה ונתן לי לקחת את הכדור . 20 מ"גCitalopram התחלתי לקחת אותו בערך 10 ימים והתחילו לי תופעות לוואי כמו כאבי ראש בלתי פוסקים וכאבים בגב ובעורף מעין עקצוצים כאלה וגם ירד לי התאבון הרגשה של לחץ באוזניים כאילו אין סתומות כשאני נושמת ושואפת אוויר אני מרגישה את האוזניים סתומות, שאלתי היא האם להפסיק את הכדורים האלה ??

אשמח אם תענו לי בהקדם כי אני מאוד חוששת למצבי

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציטאלופארם

הוספת תגובה

• ציטאלופארם

ד''ר אירנה נתנאל
    13/07/2009

לילך שלום,

כדאי שתתיעצי עם הרופא המטפל שמכיר אותך ואת מצבך. לצערי, לא ניתן לתת יעוץ מהסוג הזה דרך הפורום.

תרגישי טוב,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו