מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציטאלופארםלילך13/07/2009
שלום אני בת 24, לפני 4 שנים לאחר שהשתחררתי מהצבא עשיתי דיאטה חריפה הייתי אוכלת הכל דיאט ובקושי אוכלת הייתי עושה איזה 10 ק"מ הליכה וריצה על ההליכון ולא אוכלת כמעט ירדתי 5 קילו בשבועיים, מאז הפסיק לי המחזור והתחילו לי תופעות מוזרות כמו לחץ בראש מעין כבדות כזו בראש ממש פיזית והרגשה שהראש לא יורד לי בצורה חלקה כשאני מסובבת אותו ימינה ושמאלה למטה ולמעלה הוא יורד לי מעין בדירוגים כזה שאני ממש מרגישה אותם וגם הרגשה של דפיקות הלב בכל איבר בגוף שלי , ראיה מעורפלת כזה וחולשה ורפיון שרירים שלא הייתי מסוגלת לעשות כלום,מאז לקחתי כדורים להסדרת המחזור והוא הסתדר לי אבל התופעות האחרות לא נעלמו לי הלכתי לפסיכלוג והוא החליט שמדובר בחרדה ונתן לי לקחת את הכדור . 20 מ"גCitalopram התחלתי לקחת אותו בערך 10 ימים והתחילו לי תופעות לוואי כמו כאבי ראש בלתי פוסקים וכאבים בגב ובעורף מעין עקצוצים כאלה וגם ירד לי התאבון הרגשה של לחץ באוזניים כאילו אין סתומות כשאני נושמת ושואפת אוויר אני מרגישה את האוזניים סתומות, שאלתי היא האם להפסיק את הכדורים האלה ??
אשמח אם תענו לי בהקדם כי אני מאוד חוששת למצבי
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציטאלופארם
ד''ר אירנה נתנאל13/07/2009לילך שלום,
כדאי שתתיעצי עם הרופא המטפל שמכיר אותך ואת מצבך. לצערי, לא ניתן לתת יעוץ מהסוג הזה דרך הפורום.
תרגישי טוב,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)