כדורים ואלכוהול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורים ואלכוהול
    moche
    16/07/2009

אני לוקח אנפרניל וסטילנוקס וריספרדל וקלנסופם אבל מזמן לזמן אני גם שותה אלכוהול בשביל הכיף וההתפרקות , האם זה יכול לעשות נזק בלתי הפיך במוח?ואם לא אז מה הבעיה הגדולה בעירוב שתיהן? תודה רבה אם תענו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורים ואלכוהול

הוספת תגובה

• כדורים ואלכוהול

ד''ר אירנה נתנאל
    20/07/2009

משה שלום,

שתיית אלכוהול יחד עם תרופות מגבירה מאוד את תופעות הלוואי של התרופות, מגבירה חרדות ודיכאון ומפחיתה מיעילות התרופות. לא יכול להיות נזק בלתי הפיך אך הנזק המיידי יכול להיות מאוד לא נעים. ממש לא כדאי "להתפרק" !!!

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

moche
    21/07/2009

האם גם קצת , למשל איזה בירה פעם בכמה ימים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלכוהול ותרופות

ד''ר אירנה נתנאל
    21/07/2009

מדי פעם כשיוצאים ען חברים, בקבוק של בירה. לא להגזים, לא באופן קבוע, לא מספר פעמים ביום ולא בכמות גדולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו