חרדה חברתית ודיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה חברתית ודיכאון
    סיון
    18/07/2009

שלום!
    אני סובלת מחרדה חברתית ודיכאון קל, מטופלת בכדורי רסיטל כ-9 חודשים.
    לאחרונה אני מרגישה כאילו האפקט של הכדור יורד והדיכאון והחרדה החברתית חזרו לי,
    לפעמים גם מרגישה סחרחורות כאלו מוזרות כאילו אני עומדת ליפול ולהתעלף.
    חשבתי לבקש מרופא המשפחה להחליף לי את הכדורים לציפרלקס במינון של 20מ"ג, קראתי שתרופה זו גם מועילה לחרדה חברתית.

שאלה שניה שלי היא שאני טסה בשבועיים הקרובים לחו"ל לחודש ימים, אני סובלת מחרדת טיסות וגם מחרדות שאני נמצאת בשהות שלי בחו"ל וקשה לי להתאקלם מהר ויש לי המון חרדות גם בפעמים קודמות שהייתי בחו"ל, איזו תרופה כדאי לי לקחת נגד חרדות אלה ואם תוכל להמליץ לי, אני לא מעוניינת להיפגש עם פסיכיאטר, כבר ניפגשתי בעבר והוא לא כל כך עוזר לי, וגם אין לי זמן ללכת לאחר כי אין לי זמן בגלל העבודה שלי.
    אודה לך אם תוכל לעזור לי...
    תודה סיון!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה חברתית ודיכאון

הוספת תגובה

• חרדה חברתית ודיכאון

ד''ר אירנה נתנאל
    20/07/2009

סיוון שלום,

לצערי, בלתי אפשרי להמליץ על תרופה דברך הפורום כי התאמת התרופה הינו עניין מורכב ומאוד אינדיווידואלי. אם את רוצה לעזור לעצמך באמת,כדאי שבכל זאת תפני זמן לביקור אצל פסיכיאטר. את זקוקה לטיפול מסודר, שיטתי ועקבי. אם הרופא שפנית אליו לא עזר לך כדאי שתפני למומחה אחר. בטיפול בדיכאון/חרדה אין קיצורי דרך. הטיפול דורש זמן, מאמץ והתמדה.

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו