מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בדכאון ללא כדוריםנטליה28/08/2007
שלום, אני בשנות העשרים לחיי. כל חיי אני נוטה לדכדוך, למראית עין, יש לי הכל- חבר מדהים, תומך ומבין, משפחה שעומדת לצידי, עבודה טובה ובריאות כמובן. לפני כמעט שנה עברתי התקף חרדה. בעקבותיו התחלתי טיפול אצל פסיכאטרית ופסיכולוגית ואני עדיין לוקחת ציפרלקס. הפסיכאטרית מעוניינת שבהדרגה אפסיק את הטיפול בכדורים. אני מפחדת שללא הכדורים אגיע שוב למצב של חרדה. כמו כן, אני מחפשת כבר הרבה זמן איזשהי דרך לצאת מהדכדוך שמלווה אותי כל הזמן ולהתחיל להנות ממה שיש לי.
אשמח לקבל המלצות לדרכים טבעיות לטיפול במצבי.
דבר נוסף-קראתי שדיקור יכול לעזור-האם זה נכון?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בדכאון ללא כדורים
28/08/2007דכדוך מתמשך יכול להיות חלק מתסמונת דיכאונית. לפעמים דיכאון כזה יכול מאוד להגביל את האדם תפקודית וביכולת ליהנות. התקפי חרדה יכולים להתלוות לדכדוך מתמשך ואז השאלה של תוספת תרופתית מתעוררת. טיפולים פסיכולוגיים במיוחד בגישה בקוגניטיבית התנהגותית יכולים לסייע. כל דבר שהאדם עושה, פעילות פיזית, דיקור, מסג', דמיון מודרך ועוד יכול לסייע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)