מחשבה טורדנית!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבה טורדנית!
    מיכל
    20/07/2009

אני כבר עוד מעט חודשיים במצב של חרדה ובזמן האחרון התחיל לי דיכאון
    החלפתי כול מיני כדורים אבל אני רוצה לחזור לציפרלקס כי אמרו לי שהוא הכי טוב.
    יש לי מחשבה בראש שלא יוצאת לי, אני כול הזמן חושבת על הנשימה שלי כאילו אני מנשימה את עצמי ואני ושאין לי כוח לזה יותר. אני יודעת שאני שהנשימה זה טיבעי וזה לא אנחנו שולטים אבל זה פשוט מכניס אותי לפאניקות וחרדות.
    איך אשר לצאת מזה? האם התרופה תעזור?
    מחכה לתמיכה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבה טורדנית!

הוספת תגובה

• מחשבה טורדנית!

ד''ר אלונה גוברמן
    20/07/2009

למיכל שלום. ההרגשה שלך נובעת ממצבך. אין לנו יכולת לשלוט במחשבות או לתת למוח פקודה לא לחשות. ברגע שננסה לעשות זאת המחשבות ידבקו עוד יותר חזק. תופעות אלו מוכרות ושכחות. הטיפול הכי יעיל במחשבות טורדניות, התקפי פאניקה הוא שילוב של תרופות ותרפיה התנהגותית - קוגניטיבי (CBT). במהלך הטיפול ניתן להתמודד עם תחושות אלו.
    בהשוואה לתרופות אחרות מאותה קבוצה ,ציפרלקס פועלת במינונים נמוכים יותר, משפיעה תוך זמן קצר יותר (בין שבוע לשבועיים), ויש עדויות לכך שיש לה פחות תופעות לוואי. ציפרלקס - תרופה בטוחה ויעילה .
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

מיכל
    21/07/2009

תודה על תגובתך מאוד עזרת לי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי גם לשאול..

מיכל
    21/07/2009

הציפרלקס עושה לי הרבה תופעות לוואי של בחילות וכאבי בטן.. כמה זמן התופעות לוואי האלה אמורות להיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי גם לשאול..

ד''ר אלונה גוברמן
    21/07/2009

למיכל שלום. ציפרלקס נסבלת היטב על-ידי מרבית החולים. תופעות הלוואי הנפוצות הן: בחילה, יובש בפה, קשיי שינה, עייפות, הזעה מרובה וקשיים בתפקוד המיני. תופעות אלו הן בדרך-כלל קלות וחולפות עם המשך השימוש (עד מספר שבועות) .לא להתייאש!!!
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו